De canon van het sociaal-liberalisme

De canon van het sociaal-liberalisme - none | Tiliboo-afrobeat.com

... van het sociaal-liberalisme van Coen Brummer, Daniël Boomsma, 9789024430291 voor € 25,00 bij Boom Geschiedenis ... De canon van het sociaal-liberalisme Boek PDF Online ... ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De canon van het sociaal-liberalisme vertelt voor het eerst de rijke geschiedenis van deze stroming. Aan bod komen inspirerende toespraken, spannende Kamerdebatten en politieke verworvenheden die het werk zijn van sociaal-liberalen: van het befaamde Kinderwetje van Sam van Houten tot de strijd van Aletta Jacobs voor het vrouwenkiesrecht, en van de roep om referenda van Henri Marchant tot het ... Het boek 'De canon van het sociaal-liberalisme' (Uitgeverij Boom, 2019) vertelt voor het iets dit nieuwe verha ... Boekpresentatie 'De canon van het sociaal-liberalisme ... ... ... Het boek 'De canon van het sociaal-liberalisme' (Uitgeverij Boom, 2019) vertelt voor het iets dit nieuwe verhaal over het liberalisme in Nederland. Bestel de canon hier: https://webshop.d66.nl ... Canon van het sociaal-liberalisme Het sociaal-liberalisme is een brede politieke stroming met veel maatschappelijke invloed. Niet alleen noemt D66 zich sinds 1998 sociaal-liberaal, maar ook Fem...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De canon van het sociaal-liberalisme.pdf

OMSCHRIJVING

Vandaag de dag is het sociaal-liberalisme een brede politieke stroming met veel maatschappelijke invloed. Niet alleen D66 noemt zich sociaal-liberaal, maar ook Femke Halsema en Mark Rutte hebben opzichtig geflirt met het etiket.Van het algemeen kiesrecht tot de moderne verzorgingsstaat: sociaal-liberalen stonden aan de basis van vele revoluties in de Nederlandse politiek. Altijd met het doel om vrijheid mogelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Zo wilde Samuel Sarphati met het Paleis voor Volksvlijt – afgebeeld op het omslag van dit boek – de vooruitgang van de industrialisatie toegankelijk maken voor rijk en arm.De canon van het sociaal-liberalisme vertelt voor het eerst de rijke geschiedenis van deze stroming. Aan bod komen inspirerende toespraken, spannende Kamerdebatten en politieke verworvenheden die het werk zijn van sociaal-liberalen: van het befaamde Kinderwetje van Sam van Houten tot de strijd van Aletta Jacobs voor het vrouwenkiesrecht, en van de roep om referenda van Henri Marchant tot het eerste paarse kabinet.

Wil je het boek lezen?De canon van het sociaal-liberalisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De canon van het sociaal-liberalisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN