Zaai, oogst en eet

Zaai, oogst en eet - Jo Whittingham | Tiliboo-afrobeat.com

...van Zaai Kweek en Eet is een unieke trouwlocatie ... Snijbiet - Diana's mooie moestuin ... . De industriële look gecombineerd met groene planten zorgt voor een boho-chic geheel, dat naar eigen wens in te richten is voor jullie bruiloft. Trouwen in de kas is de perfecte combinatie van een binnen- en buitenbruiloft. Zaai, oogst en eet is een handig moestuinboek voor moderne tuiniers. - met recepten om je groenten, kruiden en fruit het hele jaar door in heerlijke maaltijden te verwerken - van maand tot maand praktisch advies over zaaien/planten, onderhoud en oogsten - tips over hoe je de oogst langer kunt bewaren door middel van invriezen, drogen en inmaken. Nu kun je nog erwten zaaien om in het najaar v ... Zaai, oogst en eet - Groeneboekenshop.nl ... . Nu kun je nog erwten zaaien om in het najaar van te oogsten. Kies laagblijvende doperwten en peultjes en zaai ze meteen op de juiste plaats. Dit is je laatste kans om bietjes buiten te zaaien om in het najaar te oogsten. Kies ronde rassen en zaai 2 cm diep, dun ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Whittingham
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Zaai, oogst en eet.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek het voordeel van een eigen moestuin! Ontdek het voordeel van een eigen moestuin! Het kweken van je eigen groenten en fruit is relatief gemakkelijk en kan zelfs op een klein stukje grond. Zelfgekweekte producten smaken lekkerder omdat ze supervers zijn en ze behouden deze kwaliteit ook tijdens het verwerken. Maar hoe zorg je dat je niet alles tegelijkertijd moet oogsten en dus opeten...? Zaai, oogst en eet is een handig moestuinboek voor moderne tuiniers. - met recepten om je groenten, kruiden en fruit het hele jaar door in heerlijke maaltijden te verwerken - van maand tot maand praktisch advies over zaaien/planten, onderhoud en oogsten - tips over hoe je de oogst langer kunt bewaren door middel van invriezen, drogen en inmaken. Zelfs al heb je maar een paar radijsjes in een gerecht, het zijn wel je eigen radijsjes en verser kun je ze niet krijgen!

Wil je het boek lezen?Zaai, oogst en eet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Whittingham. Lezen Zaai, oogst en eet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN