Loopbaanspel

Loopbaanspel - Heidi Jansen | Tiliboo-afrobeat.com

...nspel Een enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden ... ACHT! | Professionals in het begeleiden van transities - Acht! ... . Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil. De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past. 'Loopbaanspel (Spel)' door Heidi Jansen - Onze prijs: €25,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Loopbaanspel Een enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil. De vragen op de kaartj ... Loopbaanspel | Boeken ... . Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil. De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past. Loopbaanspel. Een enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. V...

INFORMATIE

AUTEUR
Heidi Jansen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Loopbaanspel.pdf

OMSCHRIJVING

LoopbaanspelEen enthousiasmerend kaartspel dat zowel individueel als in groepen gespeeld kan worden. Voor trainers, adviseurs, docenten en voor wie zelf aan de slag wil. De vragen op de kaartjes nodigen uit om na te denken over wat voor werk bij je past. * Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gehad?* Waar vragen ze jou vaak voor?* Hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit?Hoe werkt het?Door de vragen te beantwoorden en er met elkaar over te praten, word je je bewuster van welk werk passend zou kunnen zijn en wat jij daarvoor meebrengt. De antwoorden kun je samenvatten in een bondig overzicht en daarmee kun je gerichter op zoek en kun je je beter presenteren tijdens netwerk- of sollicitatiegesprekken.Wat zit er in?In het doosje tref je een gebruiksaanwijzing aan met diverse spelvormen. Het spel bevat ook groepsvragen die bedoeld zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Via een link kun je antwoordvellen downloaden die je elke keer dat je het spel speelt, kunt gebruiken.De auteurHeidi Jansen (1963) is loopbaanadviseur en werkt als zelfstandige in Amersfoort. Ze is gefascineerd door de het thema 'mens en werk'. Al ruim twintig jaar helpt ze mensen uit vele beroepsgroepen te zoeken naar werk dat bij hen past. Daar is creativiteit en gedrevenheid voor nodig. Ze is altijd op zoek naar vragen en werkvormen die helpen goede keuzes te maken.StartersspelWeet je dat er ook een Startersspel is? Daarmee kun je onderzoeken of en hoe je voor jezelf zou willen beginnen. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijbries.nl.

Wil je het boek lezen?Loopbaanspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heidi Jansen. Lezen Loopbaanspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN