Hollandse Kaas

Hollandse Kaas - Betty Koster | Tiliboo-afrobeat.com

... is compleet vernieuwd. Alles wat je wilt weten over de wondere wereld van kaas staat nu op onze nieuwe, strakke en frisse website ... Hollandse Kaas - 't Kaaspunt ... . Welkom! Kaas lang houdbaar Zorg voor elkaar en neem eventueel de boodschappen voor de buren mee die zelf niet naar de markt kunnen. Laat een extra stuk kaas vacuüm verpakken, dan is kaas tot wel twee maanden houdbaar. De lijst met Nederlandse kazen bevat kaassoorten, kaasmerken en kaastypen die oorspronkelijk uit Nederland komen. Omdat niet iedere soortnaam van Nederlandse kaas afdoende beschermd is en voorzien wordt van een kaasmerk, vindt in het buitenla ... Lijst van Nederlandse kazen - Wikipedia ... . Omdat niet iedere soortnaam van Nederlandse kaas afdoende beschermd is en voorzien wordt van een kaasmerk, vindt in het buitenland soms ook productie plaats van sommige van deze kaassoorten.. Kaasmerken. Beemster kaas; Bleu de Wolvega; De Rotterdamsche Oude Noord-Hollandse kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland.Als één van weinige producten uit Nederland heeft de EU aan Noord-Hollandse kaas het predicaat Beschermde oors...

INFORMATIE

AUTEUR
Betty Koster
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hollandse Kaas.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland is hét kaasland. In Hollandse kaas tref je de heerlijkste kazen uit ons land en het hele plaatje er omheen: de makers, de dieren, het gras en het landschap. Kaasexpert Betty Koster reisde het hele land door voor haar selectie van de ruim 40 meest bijzondere kazen. Van een Camembert uit Friesland en kaas uit de Beemster tot verse kaas van de Wadden, en uitleg over het grote verschil van rijping van verschillende kazen. Dit is Kosters verhaal over haar passie voor schapen-, geiten- en koeienkaas.Betty Koster geldt al jaren als dé kaasexpert van Nederland. Zij is - samen met haar man - eigenaar van fromagerie L'amuse in IJmuiden en Amsterdam. Betty levert kazen aan toprestaurants en reist langs leveranciers en klanten in binnen- en buitenland.Fotograaf Desiré van den Berg legde deze bijzondere kaasreis vast: de verschillende seizoenen, het melken om vijf uur 's ochtends, de ontmoetingen met de boeren en het productieproces.

Wil je het boek lezen?Hollandse Kaas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Betty Koster. Lezen Hollandse Kaas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN