Fuseren is topsport

Fuseren is topsport - Theo van Iperen | Tiliboo-afrobeat.com

...eren is Topsport heeft Theo van Iperen eindelijk een écht praktisch boek geschreven ... Fuseren is topsport - Mediawerf Uitgevers ... . De vele lijstjes en voorbeelden maken het boek niet alleen lekker leesbaar, maar vooral ook direct toepasbaar. De wetenschappelijke onderbouwing is er wel voor wie wil, ... Het beproefde 4-fasen model uit "Fuseren is Topsport" helpt de slaagkans van uw fusie aanzienlijk te vergroten. Niet alleen om te komen tot een fusie, maar ook om van uw fusie een daadwerkelijk succes te maken. Door evenwichtige aandacht voor zowel de menselijke kant van een fusieproces als d ... Fusiemanagement - Fuseren is topsport; een handleiding ... ... . Door evenwichtige aandacht voor zowel de menselijke kant van een fusieproces als de projectmanagementkant ervan. Fuseren is topsport 1e druk is een boek van Theo van Iperen uitgegeven bij Mediawerf. ISBN 978908109148...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo van Iperen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fuseren is topsport.pdf

OMSCHRIJVING

Fuseren is topsport 1e druk is een boek van Theo van Iperen uitgegeven bij Mediawerf. ISBN 9789081091480 Winnaar van de VU-professionaliseringsprijs!Het bedrijfsleven en de not-for-profit sector zijn weinig succesvol in het managen van fusies. Veel tijd en geld gaan verloren zonder dat de fusiedoelen ook maar een stap dichterbij komen. Terwijl het anders kan. Fuseren is topsport bevat een concrete aanpak voor de verschillende fasen van het fusieproces. Stap voor stap. Hoe komen we tot een intentieverklaring die op draagvlak kan rekenen en de basis legt voor succes? Wat er moet gebeuren om de volgende stap te zetten: het daadwerkelijk fuseren. Hoe voorkomen we dat het tempo verloren gaat en de fusie al mislukt is voordat die is aangegaan? En dan de integratie zelf. Het schip op de golven houden en het schip op koers brengen. Hoe regelen we dat? Welke aanpak is effectief?Het boek is geschreven voor directeuren, bestuurders en toezichthouders die bij fusies betrokken zijn. Het geeft duidelijke antwoorden op basis van proven practices. Geen theoretische verhandelingen maar voorbeelden, checklists, formats en instrumenten. Na dit boek is er geen excuus meer om uw fusie te verknoeien. Het is zo ontwikkeld dat tempo wordt gemaakt, weerstand wordt voorkomen en de fusie niet blijft doorzeuren maar een succes wordt! Theo van Iperen is oprichter en eigenaar van Giotto management consultants, adviesbureau voor strategische organisatieverandering. In dit boek is zijn langjarige ervaring op het gebied van fusiemanagement gebundeld tot een aanpak waarmee u vaart maakt en controle houdt op uw fusieproces.

Wil je het boek lezen?Fuseren is topsport in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo van Iperen. Lezen Fuseren is topsport Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN