Vrijwel alle verhalen

Vrijwel alle verhalen - Jules Deelder | Tiliboo-afrobeat.com

...n over drugs, jazz, kunst, Sparta, dingen uit alle dag, vaak tegen de achtergrond van Deelders geliefde Rotterdam ... Vrijwel alle verhalen: Amazon.co.uk: J.A. Deelder ... ... . In Vrijwel alle verhalen staan ze allemaal: de snelle, ontroerende, en hilarische verhalen van een van Nederlands grootste stillisten. In Vrijwel alle verhalen staan ze allemaal: de snelle, ontroerende, en hilarische verhalen van een van Nederlands grootste stillisten. Over de nadagen van het wafelen, het manuscript over de dubbelganger van Hitler, en de biljarter in N.V Verga, waar de deur klemt. Verhalen over drugs, jazz, kunst, Sparta, dingen uit alle dag, vaak tegen de achter ... bol.com | Vrijwel alle gedichten, Jules Deelder ... ... .V Verga, waar de deur klemt. Verhalen over drugs, jazz, kunst, Sparta, dingen uit alle dag, vaak tegen de achtergrond van Deelders geliefde Rotterdam. In Vrijwel alle verhalen staan ze allemaal: de snelle, ontroerende, en hilarische verhalen van een van Nederlands grootste stillisten. Vrijwel alle ged...

INFORMATIE

AUTEUR
Jules Deelder
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vrijwel alle verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Of hij nu gedichten of verhalen schrijft, J.A. Deelder is en blijft een ongeëvenaard en onnavolgbaar verteller, die zijn lezers met zijn humor en scherpzinnigheid telkens weer weet te vermaken. Verhalen over drugs, jazz, kunst, Sparta, dingen uit alle dag, vaak tegen de achtergrond van Deelders geliefde Rotterdam. In Vrijwel alle verhalen staan ze allemaal: de snelle, ontroerende, en hilarische verhalen van een van Nederlands grootste stillisten. Over de nadagen van het wafelen, het manuscript over de dubbelganger van Hitler, en de biljarter in N.V Verga, waar de deur klemt. Een heerlijke bundel, om steeds opnieuw in te grasduinen.

Wil je het boek lezen?Vrijwel alle verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jules Deelder. Lezen Vrijwel alle verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN