Voor het onderzoek

Voor het onderzoek - Hans van Keken | Tiliboo-afrobeat.com

...woord (de of het): "de onderzoek" of "het onderzoek", wij helpen je graag ... PDF Gedragscode praktijkgericht onderzoek voor het hbo ... . Voor het onderzoek is bedoeld voor studenten Social Work en bevat praktijkkwesties die afkomstig zijn uit dit vakgebied. Maar het boek is ook goed te gebruiken voor andere opleidingen. De praktische insteek en de heldere uitleg bieden handvatten voor de ingewikkelde onderneming die onderzoeken kan zijn. Onderzoek. Om infectieziekten, zoals COVID-19, zo goed mogelijk te kunnen bestrijden, verzamelt het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu voortdurend verschillende gegevens. Eén van de manieren waarop het RIVM gegevens verzamelt, is door onderz ... Synoniemen van onderzoek; ander woord voor onderzoek ... ... . Eén van de manieren waarop het RIVM gegevens verzamelt, is door onderzoek te doen in rioolwater. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'onderzoek', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Soorten onderzoek. Bij de voorbereiding van je scriptie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van Keken
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor het onderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Voor het onderzoek 3e druk is een boek van Hans van Keken uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789462364608 De basis voor goed praktijkonderzoek is een heldere onderzoekskwestie. In Voor het onderzoek worden verschillende manieren beschreven om tot een onderzoekskwestie te komen. Ook wordt uitgelegd hoe hieruit de hoofdvraag en deelvragen zijn af te leiden. Stap voor stap wordt duidelijk gemaakt hoe je deze vragen kunt inperken, bijvoorbeeld door het gebruik van vakliteratuur. In het boek wordt ook aandacht besteed aan onderzoeksethiek: wat te doen met zaken die naar boven komen naar aanleiding van jouw onderzoekskwestie, welke eisen kan een opdrachtgever stellen en waar zijn jouw grenzen als onderzoeker? De opdrachten en de checklist aan het eind van elk hoofdstuk helpen je om erachter te komen of je nog op het goede spoor zit. In deze derde druk is de term 'probleemstelling' vervangen door 'onderzoekskwestie' omdat het bij onderzoek niet altijd gaat om problemen die om een oplossing vragen. Extra aandacht gaat uit naar de vraag waarom het zo zinvol is om praktijkonderzoek te doen. Daarnaast ligt er meer nadruk op het gebruik van literatuur, en is een gedragscode voor onderzoek opgenomen. Voor het onderzoek is bedoeld voor studenten Social Work en bevat praktijkkwesties die afkomstig zijn uit dit vakgebied. Maar het boek is ook goed te gebruiken voor andere opleidingen. De praktische insteek en de heldere uitleg bieden handvatten voor de ingewikkelde onderneming die onderzoeken kan zijn. Hans van Keken was lange tijd werkzaam bij het Instituut voor Social Work van de Hogeschool Utrecht. Hij was ook verbonden aan het Kenniscentrum Sociale Innovatie, onderdeel van de Faculteit Maatschappij en Recht, en van de Kenniskring Praktijkonderzoek.

Wil je het boek lezen?Voor het onderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van Keken. Lezen Voor het onderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN