Taalcursus Afrikaans

Taalcursus Afrikaans - Jana Peeters | Tiliboo-afrobeat.com

...sus Afrikaans (Paperback). Afrikaans is een West-Germaanse taal die hoofdzakelijk in Zuid-Afrika en Namibië wordt gesproken ... Uurrooster taalcursus Afikaans - CVO Pro Aalst ... . De taal kent haar... Afrikaans leren spreken. De taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. Je leert eerst de basis van het (zuid) Afrikaans en vervolgens leer je een typisch Afrikaanse woorden en uitdrukkingen. Met veel oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en heb je al snel een flinke woordenschat. Afrikaans leren? Volg een cursus Afrikaans als thuisstudie. Iedere bovenstaande taalcursus Afrikaans is te volgen als thui ... Taalcursus Afrikaans achtergrond en… - voor €25 ... . Afrikaans leren? Volg een cursus Afrikaans als thuisstudie. Iedere bovenstaande taalcursus Afrikaans is te volgen als thuisstudie / zelfstudie. Dit betekent dat u de taalcursus Afrikaans thuis gaat leren in uw eigen tempo. U ontvangt alles wat u nodig heeft bij het volgen van de cursus Afri...

INFORMATIE

AUTEUR
Jana Peeters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Taalcursus Afrikaans.pdf

OMSCHRIJVING

Het Afrikaans is een dochtertaal van het Nederlands die voornamelijk in Zuid-Afrika en Namibië wordt gesproken. Ze kent haar oorsprong in de 17e eeuw, toen de Nederlanders van de Verenigde Oost-Indische Compagnie zich bij Kaap de Goede Hoop vestigden. Het grootste deel van de woordenschat is van Nederlandse origine. Daarnaast kent het Afrikaans invloeden uit andere talen als Khoisan en het Maleis-Portugees.Wat het Afrikaans zo boeiend maakt, is zowel haar nauwe verwantschap met het Nederlands, als hetgeen waarmee ze van het Nederlands verschilt. Het Afrikaans is een bijzonder rijke taal, die net als het Nederlands haar eigen evolutie heeft doorlopen.'Taalcursus Afrikaans' biedt een goede start om aan de slag te gaan met de Afrikaanse taal. Het schetst een beeld van de ontstaansgeschiedenis van het Afrikaans en geeft een overzicht van de grammaticale wetmatigheden. De uitgebreide woordenlijst en fonetische toelichting bieden handvatten om op een vlotte manier het Afrikaans te begrijpen en in gesprek te gaan. Deze herziene editie biedt nog meer oefeningen om theorie in praktijk om te zetten."Afrikaans is 'n taal wat uit die bodem van Suid-Afrika gegroei en ontwikkel het, gevoed deur die verskeidenheid van tale en kulture in ons land, gewortel in die soeke na eie identiteit en vryheid. Sy krag en hoop op die toekoms was nog nooit speisiale bevoorregting nie, maar as een van die tale van Suid-Afrika wat skouer aan skouer tesame met ander tale met respek en gelyke regte die toekoms tegemoet moet gaan." (Nelson R. Mandela)

Wil je het boek lezen?Taalcursus Afrikaans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jana Peeters. Lezen Taalcursus Afrikaans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN