Laat je hart ademen

Laat je hart ademen - R. Herbig | Tiliboo-afrobeat.com

...e hart ademen. Deze cd is bedoeld voor mensen die hun lichaams­bewustzijn willen verdiepen en de verbinding met hun hart willen versterken ... Ademwerk - Homepage | Ademwerk ... . De... Laat je hart ademen CD Deze cd is bedoeld voor mensen die hun lichaams­bewustzijn willen verdiepen en de verbinding met hun hart willen versterken. De ingesproken adem- en bewegingsoefeningen nodigen je uit om hart­kwaliteiten te ervaren, en met lichaam, hart en ziel in het hier en nu te zijn. Laat je hart ademen | ISBN 9789060208373 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De ... Laat je hart ademen | R. Herbig | 9789060208373 ... ... . Laat je hart ademen | ISBN 9789060208373 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De cd 'Laat je hart ademen' sluit aan op de Clinic over adem vandaag. De cd is bedoeld voor mensen die hun lichaamsbewustzijn willen verdiepen en de verbinding met hun hart willen verstreken. De ingesproken adem- en bewegingsoefeningen nodigen je uit om uit ...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Herbig
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Laat je hart ademen.pdf

OMSCHRIJVING

Deze cd is bedoeld voor mensen die hun lichaams­bewustzijn willen verdiepen en de verbinding met hun hart willen versterken. De ingesproken adem- en bewegingsoefeningen nodigen je uit om hart­kwaliteiten te ervaren, en met lichaam, hart en ziel in het hier en nu te zijn. Het oefenaanbod is zo gekozen dat de oefeningen hartcoherentie bevorderen.

Wil je het boek lezen?Laat je hart ademen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Herbig. Lezen Laat je hart ademen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN