Handboek natuurfotografie op reis

Handboek natuurfotografie op reis - Edwin Giesbers | Tiliboo-afrobeat.com

...r een nieuw boek over het fotograferen op reis: 'Handboek natuurfotografie op reis', geschreven door Edwin Giesbers ... Boek: Handboek natuurfotografie op reis - Geschreven door ... ... . Het boek heeft een opvallende opzet, namelijk niet op theoretisch aspect, maar op gebied. Handboek natuurfotografie op reis (Paperback). Fotograferen op de mooiste locaties ter wereldEen praktische gids om overal op de wereld de mooiste... 'Handboek natuurfotografie op reis, fotograferen op de mooiste bestemmingen ter wereld' door Edwin Giesbers - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. In zijn 'Handboek natuurfotografie op reis' geeft professioneel natuurfotograaf Edwin Giesbers tips en tricks om ... Handboek natuurfotografie op reis - Edwin Giesbers - (ISBN ... ... . In zijn 'Handboek natuurfotografie op reis' geeft professioneel natuurfotograaf Edwin Giesbers tips en tricks om tot ...

INFORMATIE

AUTEUR
Edwin Giesbers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek natuurfotografie op reis.pdf

OMSCHRIJVING

Fotograferen op de mooiste locaties ter wereldEen praktische gids om overal op de wereld de mooiste natuurfoto's te maken.Wereldwijd zijn er diverse toplocaties om natuur te fotograferen. Maar welke voorbereidingen tref je? Wat neem je mee? En hoe ga je daar te werk? Edwin Giesbers neemt ons mee op een fotografische reis en legt vanuit zijn jarenlange ervaring als professioneel fotograaf van alles uit over deze boeiende vorm van fotografie. Van de big five in Tanzania, mensapen in Oeganda, gifkikkers op Costa Rica, reptielen in Griekenland, gekleurde kameleons en dansende lemuren in Madagaskar tot ijzige beelden van blauwe ijsbergen en pinguïns op Antarctica.

Wil je het boek lezen?Handboek natuurfotografie op reis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edwin Giesbers. Lezen Handboek natuurfotografie op reis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN