De Russische bibliotheek - Romans

De Russische bibliotheek - Romans - Ivan Toergenjev | Tiliboo-afrobeat.com

...sische bibliotheek - Romans (Hardcover). De romans van Ivan Toergenjev zijn een romantische afspiegeling van een lang vervlogen tijd, van een ... De kapiteinsdochter - bibliotheek.nl ... ... Het nieuwste deel in de Russische Bibliotheek: Romans van Ivan Toergenjev, in de nieuwe vertaling van Froukje Slofstra. De romans van Ivan Toergenjev zijn een romantische afspiegeling van een lang vervlogen tijd, van een voorrevolutionair Rusland dat werd gedragen door landarbeiders en edellieden. Met zijn subtiele muzikale stijl, zijn kenmerkende combinatie van lyrische charme en... De Russische bibliotheek - Romans en verhalen (Hard ... bol.com | Russische Bibliotheek - Verzamelde werken 1 ... ... . Met zijn subtiele muzikale stijl, zijn kenmerkende combinatie van lyrische charme en... De Russische bibliotheek - Romans en verhalen (Hardcover). Vertaald door Tom EekmanNadat Nikolaj Ljeskow (1831-1895) twee 'nihilistische' romans had... Omschrijving De Russische bibliotheek - Romans Behalve het zeer bekende 'Vaders en zonen' bevat dit deel met romans ook 'Roedin', 'Een adelsnest', 'Aan de vooravond' en 'Rook'. De romans van Ivan Toergenjev zij...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivan Toergenjev
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Russische bibliotheek - Romans.pdf

OMSCHRIJVING

Behalve het zeer bekende 'Vaders en zonen' bevat dit deel met romans ook 'Roedin', 'Een adelsnest', 'Aan de vooravond' en 'Rook'. De romans van Ivan Toergenjev zijn een romantische afspiegeling van een lang vervlogen tijd, van een voorrevolutionair Rusland dat werd gedragen door landarbeiders en edellieden. Met zijn subtiele muzikale stijl, zijn kenmerkende combinatie van lyrische charme en ingetogen gevoeligheid wist Toergenjev als geen ander het Russische platteland te schilderen, en alles wat zich tegen dat decor kan afspelen aan lief en leed. Behalve het zeer bekende 'Vaders en zonen' bevat dit deel met romans ook 'Roedin', 'Een adelsnest', 'Aan de vooravond' en 'Rook': stuk voor stuk beknopte en krachtige werken van uitzonderlijke kwaliteit.

Wil je het boek lezen?De Russische bibliotheek - Romans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivan Toergenjev. Lezen De Russische bibliotheek - Romans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN