Op De Weg Die Geen Weg Is

Op De Weg Die Geen Weg Is - Osho | Tiliboo-afrobeat.com

...Weg Die Geen Weg Is (Paperback). Een juweeltje onder de vele boeken die er over het thema meditatie te vinden zijn ... Belangrijk is niet alleen de weg die je gaat…. | Hans Blogt ... . 'Dit boek,' zegt Osho, 'bevat... Zoals de reis het doel zelf is, zo is de zoeker op een weg die in werkelijkheid geen weg is. Want alles wat gebeurt, gebeurt altijd in het heden, het verleden is voorbij en de toekomst is een verzinsel. Een juweeltje onder de vele boeken die er over het thema meditatie te vinden zijn. 'Dit boek,' zegt Osho, 'bevat mijn hele leer.' Niets meer is nodig, het is het einde en het is het begin.Het dra ... JACK - OP DE WEG (PROD. ASIAH) - YouTube ... . 'Dit boek,' zegt Osho, 'bevat mijn hele leer.' Niets meer is nodig, het is het einde en het is het begin.Het draagt het vuur van meditatie, dat alle onbewustheid weg-brandt en licht werpt op iedere handeling. een geplaveide weg is des duivels oorkussen (=als je niets doet en lui bent, doe je ook niks goeds / mensen die zich vervelen omdat ze niets te doen hebben, kunnen tot de slechts dingen...

INFORMATIE

AUTEUR
Osho
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Op De Weg Die Geen Weg Is.pdf

OMSCHRIJVING

Een juweeltje onder de vele boeken die er over het thema meditatie te vinden zijn. 'Dit boek,' zegt Osho, 'bevat mijn hele leer.' Niets meer is nodig, het is het einde en het is het begin.Het draagt het vuur van meditatie, dat alle onbewustheid weg-brandt en licht werpt op iedere handeling. Zoals de reis het doel zelf is, zo is de zoeker op een weg die in werkelijkheid geen weg is. Want alles wat gebeurt, gebeurt altijd in het heden, het verleden is voorbij en de toekomst is een verzinsel.

Wil je het boek lezen?Op De Weg Die Geen Weg Is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Osho. Lezen Op De Weg Die Geen Weg Is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN