Hoe Agile is jouw strategie

Hoe Agile is jouw strategie - Sjors van Leeuwen | Tiliboo-afrobeat.com

...le is jouw strategie is daarmee een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zijn organisatie, afdeling of team sneller en wendbaarder wil maken ... Downloaden boek Hoe Agile is jouw strategie | Topboeken ... . Sjors van Leeuwen is werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. In de drie voorbeelden hierboven lees je hoe bedrijven daarin falen. Hoe dat te voorkomen? Hoe wordt je meer 'agile'? De 'lesson learned' en de meest recente inzichten zijn te vatten in vier onderwerpen die elk een kern-deel zijn van mijn boek 'Hoe Agile is jouw strategie'. Kun jij het verandertempo bijbenen? In 'Hoe agile is jouw strategie?' laat Sjors van Leeuwen zien hoe je de strategische wendbaarheid, de ag ... Hoe Agile is jouw strategie? - Salesgids ... . Kun jij het verandertempo bijbenen? In 'Hoe agile is jouw strategie?' laat Sjors van Leeuwen zien hoe je de strategische wendbaarheid, de agility, van je organisatie vergroot. Aan bod komen de bouwstenen en de belangrijkste succesfactoren om een goede agile strategie te kunnen uitstippelen, zoals externe gerichtheid, verbindend leiderschap, zelforganiserende teams, flexibele ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjors van Leeuwen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoe Agile is jouw strategie.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe Agile is jouw strategie 1e druk is een boek van Sjors van Leeuwen uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089653352 Hoe groot is de kans dat jouw organisatie over tien jaar nog bestaat? Het antwoord op die vraag hangt voor een groot deel af van je strategische wendbaarheid, de snelheid waarmee je inspeelt op voortdurend veranderende omstandigheden. Think big, start small, act fast: dát is de koers die succesvolle organisaties varen. Zo zijn ze in staat om op volle kracht vooruit te gaan, waar andere organisaties stil blijven staan. In 'Hoe agile is jouw strategie?' laat Sjors van Leeuwen zien hoe je de strategische wendbaarheid, de agility, van je organisatie vergroot. Aan bod komen de bouwstenen en de belangrijkste succesfactoren om een goede agile strategie te kunnen uitstippelen, zoals externe gerichtheid, verbindend leiderschap, zelforganiserende teams, flexibele werkprocessen en een rolling strategy. Daarmee maak je het verschil in de markt. Een boek vol praktijkvoorbeelden, tips en inzichten van meesterstrategen als Bill Gates, Andy Grove en Steve Jobs. Voor organisaties die beseffen dat slimmer, sneller en beter ondernemen een must is om te kunnen voortbestaan.

Wil je het boek lezen?Hoe Agile is jouw strategie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjors van Leeuwen. Lezen Hoe Agile is jouw strategie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN