Zo organiseer je een event

Zo organiseer je een event - Roel Grit | Tiliboo-afrobeat.com

...enplan van Zo organiseer je een event ziet er als volgt uit: Stap 1: formuleer je idee, Stap 2: onderzoek de haalbaarheid, Stap 3: organiseer je team, Stap 4: bereid de uitvoering voor, Stap 5: promoot het event, Stap 6: stel een draaiboek op, Stap 7: voer het event uit, Stap 8: handel het event af ... Zo organiseer je steeds een impactvol event. Download het ... ... . Zo organiseer je een event 3e druk is een boek van Roel Grit uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001868796 Zo organiseer je een event leert je in acht heldere stappen hoe je zelfstandig een evenement opzet en uitvoert. 'Zo organiseer je een event' door Roel Grit, Marco Gerritsma - Onze prijs: €25,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Zo organiseer je een … Event Jaarlijks worden er zeer veel en zeer uiteenlopende evenementen georganiseerd. Denk maar aan popfestivals, marath ... Studystore | Zo organiseer je een event, Grit, Roel ... ... . 'Zo organiseer je een event' door Roel Grit, Marco Gerritsma - Onze prijs: €25,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Zo organiseer je een … Event Jaarlijks worden er zeer veel en zeer uiteenlopende evenementen georganiseerd. Denk maar aan popfestivals, marath...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Grit
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo organiseer je een event.pdf

OMSCHRIJVING

Zo organiseer je een event geeft in acht stappen aan hoe zelfstandig een evenement op te zetten en uit te voeren. Het boek is geschikt voor ervaren en onervaren organisatoren van events. Per stap wordt allereerst informatie gegeven, waarna de student middels opdrachten aan het werk wordt gezet om actief zijn organisatievaardigheden te ontwikkelen. De nieuwe editie is in opzet en vormgeving geheel herzien. Dat maakt het navigeren door het boek nog makkelijker. Nieuw is ook de projectmatige aanpak met de P6-mehtode die is toegesneden op het organiseren van evenementen. In de nieuwe editie is de informatie en achtergrond bij elke stap uitgebreid met actuele thema's als maatschappelijk verantwoord eventmanagement, gedragscode voor evenementorganisatie en gebruik van sociale media. Tevens is op de website informatie over projectmanagement opgenomen. - Geeft een projectmatig stappenplan om zelfstandig een evenement op te zetten en uit te voeren; - biedt achtergrondinformatie voor ervaren en onervaren organisatoren; - geheel hernieuwde versie waardoor navigeren door het boek nog makkelijker is.Op de ondersteunende website www.zoorganiseerjeeenevent.noordhoff.nl zijn Wordformats, zoals een eventdossier, urenregistratieformulier, promotieplan en veiligheidsplan voor handen. Verder zijn spreadsheetmodellen, zoals begrotingen, een kasboek en een planningsformulier opgenomen. Er zijn checklists opgesteld voor onder andere een intakegesprek en een parkeerplan. Tot slot biedt de website nuttige hyperlinks. DoelgroepVrijetijdsmanagement, Commerciële Economie, Sportmanagement, Office management.De auteursVan Roel Grit verscheen bij Noordhoff onder meer Projectmanagement, P6-methode, Zo maak je een ondernemingsplan, Informatiemanagement en Ontdek de muziek! Hij is medeauteur van onder andere Zo studeer je, Zo doe je een onderzoek en Management en logistiek. Roel Grit werkt als parttimedocent bij de economische en technische opleidingen van Stenden Hogeschool in Emmen. Marco Gerritsma is medeauteur van Slim en simpel netwerken en schreef cursusboeken voor het LOI. Als bedrijfseconoom werkte hij aan de voormalige Hogeschool Drenthe en als consultant bij het Kenniscentrum Drenthe. Hij is werkzaam geweest als zelfstandig organisatieadviseur op het gebied van compliance, risicomanagement en strategiebepaling en was bestuurssecretaris bij Univé.

Wil je het boek lezen?Zo organiseer je een event in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Grit. Lezen Zo organiseer je een event Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN