Van Dale oefenboek grammatica Italiaans

Van Dale oefenboek grammatica Italiaans - Maria Rita Sorce | Tiliboo-afrobeat.com

...met de grammaticaregels? Met de Van Dale Oefenboeken grammatica krijg je ze in no time onder de knie ... Bureau ISBN - Van Dale Oefenboek Grammatica Engels ... . Deze oefenboeken sluiten perfect aan bij de Van Dale Grammatica's, die verkrijgbaar zijn in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds (voor Zweeds is geen oefenboek). De Van Dale Oefenboeken grammatica zijn rijk geïllustreerd en geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Ook verkrijgbaar: ... bol.com | Van Dale Grammatica Italiaans | 9789460773099 ... ... . Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Ook verkrijgbaar: - de Van Dale Grammatica's voor grip op grammatica. Van Dale oefenboek grammatica Italiaans (Paperback) € 25,99. In winkelwagen. Van Dale Online professioneel Italiaans (jaartoegang) Waardering: 40%. 1 Wat vind je van het artikel? € 75,00. Van Dale ... De Van Dale O...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Rita Sorce
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale oefenboek grammatica Italiaans.pdf

OMSCHRIJVING

Oefen de Italiaanse grammatica op elk niveau.Oefenen maar! Met het Van Dale Oefenboek grammatica ItaliaansDit oefenmateriaal maakten we op veler verzoek van docenten. Grammatica kun je het beste leren door er veel mee te oefenen. Met dit Van Dale Oefenboek grammatica Italiaans krijg je snel de geleerde grammatica onder de knie. En door de vele afbeeldingen en voorbeeldzinnen wordt de woordenschat vergroot. O.a. geschikt voor het volwassenenonderwijs, bij taalcursussen en als extra materiaal op de middelbare school. Het papier is zo gekozen dat je er lekker op kunt schrijven. De antwoorden zijn beschikbaar op de website van Van Dale zodat je de oefeningen ook zelf kunt nakijken.De Van Dale Oefenboeken grammatica zijn rijk geïllustreerd en geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert.Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.Ook verkrijgbaar: - de Van Dale Grammatica's voor grip op grammatica. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.- de Van Dale Werkwoordgrammatica's, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Wil je het boek lezen?Van Dale oefenboek grammatica Italiaans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Rita Sorce. Lezen Van Dale oefenboek grammatica Italiaans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN