Redding van een heilige

Redding van een heilige - Keigo Higashino | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Redding van een heilige. Ik ga niet te veel verklappen, want dan neem ik ook het puzzelplezier weg ... Werkstuk Geschiedenis De kerk in de middeleeuwen (4e klas ... ... . In het begin is het wel even wennen: Japanse namen en een heel andere en voor mij onbekende cultuur. Het is wel iets anders dan de Scandinavische thrillers die ik meestal lees, maar ik heb er toch van genoten. Redding van een heilige, Keigo Higashino, De Geus (originele titel: Seijo no kyūsai), 320 blz., 19,95 euro. Keigo Higashino is écht 'big in Japan': hij is er misschien wel dé beroemdste en meest s ... Redding van een heilige - WordPress.com ... ., 19,95 euro. Keigo Higashino is écht 'big in Japan': hij is er misschien wel dé beroemdste en meest succesvolle misdaadauteur, vergelijkbaar met Tom Clancy in de VS of Pieter Aspe bij ons. Heel wat van zijn romans zijn verfilmd… Redding van een heilige. Auteur(s) Keigo Higashino Vertaler(s) Luk Van Haute. NUR code(s) 305 Literaire thriller Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Ned...

INFORMATIE

AUTEUR
Keigo Higashino
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Redding van een heilige.pdf

OMSCHRIJVING

Yoshitaka, die op het punt stond zijn vrouw te verlaten, sterft na het drinken van vergiftigde koffie. Zijn vrouw is een voor de hand liggende verdachte, maar zij was honderden kilometers verderop toen haar man werd vermoord. Terwijl rechercheur Utsumi probeert de gedachten en motieven van de vrouw te doorgronden, wordt ook de hulp ingeroepen van professor Galileo. Hij gaat op zoek naar wetenschappelijke bewijzen, maar komt moeilijk verder met deze onmogelijke zaak. Lukt het hem de puzzel op te lossen en de levensechte, levensgevaarlijke moordenaar te vinden?

Wil je het boek lezen?Redding van een heilige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Keigo Higashino. Lezen Redding van een heilige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN