Mandelmanns kookboek

Mandelmanns kookboek - Gustav Mandelmann | Tiliboo-afrobeat.com

...nns kookboek (Hardcover). Ruim twintig jaar geleden betrokken Gustav en Marie Mandelmann een vervallen hoeve uit 1860 op het Zweedse platteland, ... Mandelmanns kookboek van Marie En Gustav Mandelmann | Boek ... ... ... Mandelmanns kookboek is niet zomaar een kookboek. Het is een lust voor het oog, met proza en filosofische verhalen over het leven op het Zweedse platteland. Met teksten die kleuren en geuren in de tuin beschrijven en de manier waarop de familie de grond bewerkt. 'Mandelmanns kookboek, heerlijke en natuurlijke recepten uit Djupadal' door Gustav Mandelmann, Marie en Gustav Mandelmann - Onze prijs: €25, ... Mandelmanns kookboek : recepten uit Djupadal - Kookwinkel ... ... . 'Mandelmanns kookboek, heerlijke en natuurlijke recepten uit Djupadal' door Gustav Mandelmann, Marie en Gustav Mandelmann - Onze prijs: €25,00 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Gratis verzending. Mandelmanns kookboek, Gustav Mandelmann Marie Mandelmann, Ruim twintig jaar geleden betrokken Gustav en Marie Mandelma...

INFORMATIE

AUTEUR
Gustav Mandelmann
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Mandelmanns kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Ruim twintig jaar geleden betrokken Gustav en Marie Mandelmann een vervallen hoeve uit 1860 op het Zweedse platteland, niet ver van Malmö. Sindsdien is het stukje voor stukje omgebouwd in een groot zelfvoorzienend ecologisch paradijs zoals ze het zelf noemen. Nog elke dag verwonderen ze zich over alles wat groeit en bloeit. Je kan het niet zo gek bedenken of ze verbouwen het. En van de melkproducten maken ze ook van alles wat ze vervolgens weer serveren in hun restaurant of verkopen in hun winkel. De authentieke en succesvolle Zweden zijn inmiddels een nationale bekendheid geworden met een eigen serie op tv. Hun boeken waarin ze vertellen over hun filosofie, aanpak en recepten vinden nu ook hun weg naar het buitenland.Isabel Brummer komt uit Zweden maar woont al sinds 2004 in Nederland. Ze is foodblogger (tastecelebration.nl), culinair fotografe en vertaler van kookboeken. Ze komt uit een restaurantfamilie waar koken en recepten maken het dagelijkse werk en gesprek was. Toevalligerwijs ligt haar geboortegrond slechts enkele kilometers verwijderd van Djupadal en kent ze het werk en gedachtengoed van de Mandelmannfamilie zeer goed. Het lag daarom voor de hand dat zij de vertaling van dit bijzondere en inspirerende boek zou verzorgen.

Wil je het boek lezen?Mandelmanns kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gustav Mandelmann. Lezen Mandelmanns kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN