De dokter en het leger van Davy

De dokter en het leger van Davy - none | Tiliboo-afrobeat.com

...5 jaar. Davy voelt zich niet zo lekker. Hij hoort gerommel in zijn buik ... PDF De dokter kwam en zei 'Hallo' 'Ah' 'Zo zo' ... . De dokter komt langs. Hij luistert naar Davy's buik en zegt dan: 'Ik hoor een leger.' Het is Davy's leger dat vecht tegen de vijand. Davy moet veel rusten zodat het leger goed kan terugvechten. Het leger heeft blauwe uniformen, want dat is Davy's lievelingskleur. Bij dit prentenboek, 'De dokter en het leger van Davy', vergeet je bijna dat Davy zielig is. Zijn verhaal is namelijk heel stoer. Davy voelt zich niet lekker. Hij ... De dokter en het leger van Davy - Edward van de Vendel ... ... . Zijn verhaal is namelijk heel stoer. Davy voelt zich niet lekker. Hij heeft het warm als het niet warm is en hij heeft het koud als het niet koud is. Soms hoort hij iets in zijn buik: gedonder en gerommel. De dokter komt om hem te onderzoeken. Davy is erg ziek. De dokter komt en die zegt dat er een serieuze oorlog binnen in hem woedt. De vijand is al flink opgeschote...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De dokter en het leger van Davy.pdf

OMSCHRIJVING

Een po?tische beschrijving van hoe je lichaam tegen een ziekte vecht. Dit boek helpt zieke kinderen vol te houden. Vanaf 5 jaar. Davy voelt zich niet zo lekker. Hij hoort gerommel in zijn buik. De dokter komt langs. Hij luistert naar Davy's buik en zegt dan: 'Ik hoor een leger.' Het is Davy's leger dat vecht tegen de vijand. Davy moet veel rusten zodat het leger goed kan terugvechten. Het leger heeft blauwe uniformen, want dat is Davy's lievelingskleur. En er zijn ook olifanten ... Thema's: dokter, ziek zijn, genezingsproces en fantasie.

Wil je het boek lezen?De dokter en het leger van Davy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De dokter en het leger van Davy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN