Wereldsteden

Wereldsteden - Georgia Cherry | Tiliboo-afrobeat.com

...ijst bevat de 100 grootste metropolen of agglomeraties ter wereld qua inwonersaantal ... Wereldsteden - Startkabel.nl ... .Het land, het geschat aantal inwoners per 1 januari 2017, en eventueel de naam van de agglomeratie en grote bijhorende steden staan erbij. Alle wereldsteden zoals New York, Londen, Frankfurt, Parijs en Tokio vind je op de wereldsteden startpagina! New York, de grootste stad van de Verenigde Staten, gelegen in de gelijknamige staat New York.New York City ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten, aan de monding van de H ... Wereldsteden startpagina - alle wereldsteden op één pagina ... .New York City ligt aan de oostkust van de Verenigde Staten, aan de monding van de Hudson rivier. Door de vele theaters, invloedrijke muziek, kunst, mode, restaurants en shoppingmogelijkheden is het altijd bruisende New York één van de meest spannende wereldsteden om te ontdekken. Een wereldstad is een stad die veel invl...

INFORMATIE

AUTEUR
Georgia Cherry
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wereldsteden.pdf

OMSCHRIJVING

De gedetailleerde stadsplattegronden in dit boek zorgen voor uren kijkplezier voor jong en oud. Lees alles over de stad voor jouw volgende stedentrip; je was nog nooit zo goed voorbereid!Ga op wereldreis langs 30 swingende steden met deze kleurrijke atlas. Bezoek iconische gebouwen en culturele hotspots. Ontmoet beroemde inwoners en lees over bestemmingen die voor kinderen extra leuk zijn: de mooiste dierentuinen of de geweldigste kabelbanen. De gedetailleerde stadsplattegronden in dit boek zorgen voor uren kijkplezier voor jong en oud. Lees alles over de stad voor jouw volgende stedentrip; je was nog nooit zo goed voorbereid!Met de volgende wereldsteden: Lissabon, Barcelona, Londen, Amsterdam, Parijs, Rome, Berlijn, Helsinki, Oslo, Kopenhagen, Stockholm, Athene, Istanbul, Praag, Boedapest, Moskou, Montreal, Toronto, Chicago, New York, San Francisco, Mexico-Stad, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Kaapstad, Hongkong, Tokio, Seoel, Mumbai en Sydney.

Wil je het boek lezen?Wereldsteden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georgia Cherry. Lezen Wereldsteden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN