Ter plekke

Ter plekke - Armando | Tiliboo-afrobeat.com

...ekke heeft soms, meer dan ter plaatse, de betekenis 'op die plaats en op dat moment' en 'op dat moment, meteen' ... Ter plekke | De Volkskrant ... . (1) Ze zagen zich genoodzaakt ter plaatse / ter plekke te overnachten. (2) Na de val is de man ter plaatse / ter plekke overleden. (3) Hij nam ter plaatse / ter plekke het besluit om op te stappen. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'ter plekke', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Translations in context of "ter plekke" in Dutch-English from Reverso Context: de situatie ter plekke, hier t ... ter plekke - Translation into English - examples Dutch ... ... . Translations in context of "ter plekke" in Dutch-English from Reverso Context: de situatie ter plekke, hier ter plekke ter plekke ter plekke bijwoord op de genoemde plek Voorbeeld: `De politie kon niet snel genoeg ter plekke zijn door het noodweer. ` Bron:...

INFORMATIE

AUTEUR
Armando
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ter plekke.pdf

OMSCHRIJVING

De ideale manier om kennis te maken met de 'andere' Armando: de schrijver van indrukwekkende verhalenDat Armando niet alleen een internationaal bekend beeldend kunstenaar is maar ook een groot dichter en prozaschrijver, werd eens te meer duidelijk toen hij na tien jaar zwijgen zich weer als dichter manifesteerde. Gedichten 2009 werd alom geprezen en bekroond met de VSB-Poëzieprijs 2010.Vanaf 2003 publiceerde Armando zes bundels met ultrakorte verhalen over medemensen en de thema's die hem bij uitstek interesseren: de vergankelijkheid en de melancholie, de macht en de onmacht, de fascinatie voor het kwaad en de schoonheid ervan.Ter gelegenheid van de 85e verjaardag van deze intrigerende schrijver en als eerbetoon aan zijn bijzondere oeuvre werden 'De haperende schepping', 'Het wel en wee', 'Gedoe', 'Soms', 'Nee' en 'Eindelijk' in één bundel samengebracht. Daarnaast bevat 'Ter plekke' meer dan 140 nieuwe verhalen.

Wil je het boek lezen?Ter plekke in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Armando. Lezen Ter plekke Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN