Ik schrijf mij

Ik schrijf mij - Wilma Veen | Tiliboo-afrobeat.com

...rolijk jou en Ik kleur jou is er nu Ik schrijf mij ... Hoe kun je je aanmelden? - Studiekeuze123 - Studiekeuze123 ... . Met dit vrolijke journal van kunstenares Wilma Veen leg je al je belevenissen vast, 52 weken lang. Schrijf en krabbel over de verschillende thema's die in dit schrijfboek te vinden zijn. Ja, ik schrijf mij in! Schrijf je nu gratis en vrijblijvend in. Je ontvangt direct een persoonlijk aanbod en natuurlijk kies je zelf of je hierop ingaat. Kies ook voor SamSam: duurzaam, sociaal en positief. Je ziet dan welke rol 'ik' of 'mij' heeft en dan ... Hoe schrijf je een sterke 'Over mij-pagina'? | Nanneke van ... ... . Je ziet dan welke rol 'ik' of 'mij' heeft en dan is het waarschijnlijk niet meer zo moeilijk. In onderstaande voorbeelden is een werkwoord 'ben' weggelaten en is 'ik' steeds het juiste woord (dus niet 'mij'): Geef dat boek maar aan iemand zoals ik. (zoals ik ben) Als je hulp nodig hebt moet je een handige jongen zoals ik bellen. Me en mij. Vaak ... Ik schrijf je neer op papier Terwijl j...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilma Veen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Ik schrijf mij.pdf

OMSCHRIJVING

Na Ik vrolijk jou en Ik kleur jou is er nu Ik schrijf mij. Met dit vrolijke journal van kunstenares Wilma Veen leg je al je belevenissen vast, 52 weken lang. Schrijf en krabbel over de verschillende thema's die in dit schrijfboek te vinden zijn. Zo leg je alle mooie momenten vast en ontdek je je eigen schrijftalent. De schilderijen en inspirerende teksten van Wilma maken elke dag bijzonder. Ik schrijf mij is ook erg leuk om cadeau te geven.

Wil je het boek lezen?Ik schrijf mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma Veen. Lezen Ik schrijf mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN