De leraar centraal

De leraar centraal - Peter Mol | Tiliboo-afrobeat.com

...aar Centraal schrijft Martin Bootsma - bekend van En wat als we nu weer eens gewoon gingen lesgeven? - over het prachtige vak dat leerkrachten toch hebben ... De leraar centraal | Uitgeverij LannooCampus ... .In een aantal van zijn vaak prikkelende verhalen komt zijn liefde voor lezen aan bod. Lezen met kinderen en praten over wat je hebt gelezen, is misschien wel het mooiste in het onderwijs. De term "De leraar staat centraal" wekt wellicht de indruk dat wij leerlingen en ouders minder belangrijk vinden. Niets is minder waar. We werken intensief samen met iedereen in en rond de school, maar weten ook dat de leerkracht vanuit een sterk ontwikkeld vakmansc ... Passend onderwijs: de leraar centraal - Driestar educatief ... . Niets is minder waar. We werken intensief samen met iedereen in en rond de school, maar weten ook dat de leerkracht vanuit een sterk ontwikkeld vakmanschap een zeer essentiële voorwaarde is voor goed onderwijs. Scholenconferentie Verrassend Passend: de leraar centraal. Hét jaarlijkse event van het Steunpunt Passend Onderwijs komt er weer aan! Op dinsdag 19 november 2019 verzamelen leraren, schoolleiders, schoolbestuurders, medewerkers van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Mol
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De leraar centraal.pdf

OMSCHRIJVING

De leraar centraal laat zien dat de man of vrouw voor de klas van onschatbare waarde kan zijn voor het welzijn van alle leerlingen, ondanks de protocollen, controledrang en registratiewoede vanuit de overheid.Als we het onderwijs echt willen verbeteren, moeten we als onderwijsgevende onze invloed gebruiken. Die invloed kan groot zijn als we binnen onze invloedssfeer werken aan verbetering; provocatief en positief.Provocatieve pedagogiek is wellicht opruiend, omdat het uitgaat van het welzijn van kinderen en de vinger legt op andere motieven om 'het onderwijs te verbeteren'. Het stelt vragen: waarom is dit goed voor leerlingen? Waarom zou het goed zijn om leerlingen ontdekkend te laten leren? En vooral: wat kun je vanuit je eigen positie doen om het tij te keren.

Wil je het boek lezen?De leraar centraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Mol. Lezen De leraar centraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN