Sjöwall & Wahlöö - De lachende politieman

Sjöwall & Wahlöö - De lachende politieman - Per Wahlöö | Tiliboo-afrobeat.com

...ende politieman (Zweeds: "Den skrattande polisen") is een roman van het Zweedse schrijverspaar Sjöwall & Wahlöö ... Maj Sjowall op De Boekenplank ... .De in 1968 uitgegeven roman is het vierde deel van een serie van tien politieromans waarin inspecteur Martin Beck de hoofdrol speelt.. Het verhaal. Het verhaal gaat over de zoektocht naar de dader die een machinepistool leegschiet in een dubbeldekker van het openbaar ... Alle boeken van Sjöwall & Wahlöö in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Lachende politieman. Een rode dubbeldekker is ... Maj Sjöwall, Per Wahlöö: De lachende politieman | MappaLibri ... . Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Lachende politieman. Een rode dubbeldekker is van de weggeraakt. Alle inzittenden blijken te zijn vermoord. Een van de slac...

INFORMATIE

AUTEUR
Per Wahlöö
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sjöwall & Wahlöö - De lachende politieman.pdf

OMSCHRIJVING

Iemand schiet een machinegeweer leeg in een dubbeldekker van het openbaar vervoer in Stockholm. Onder de slachtoffers bevindt zich Åke Stenström, het jongste lid van het moordbrigadeteam van de Stockholmse politie.

Wil je het boek lezen?Sjöwall & Wahlöö - De lachende politieman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Per Wahlöö. Lezen Sjöwall & Wahlöö - De lachende politieman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN