Geronimo Stilton - Reis door de tijd

Geronimo Stilton - Reis door de tijd - Geronimo Stilton | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Geronimo Stilton - Reis door de tijd 1 ... Vind reis door de tijd geronimo stilton op Marktplaats ... ... . wat een superboek weer! en wat een aantrekkingskracht voor kinderen! super leuk verhaal, spannende en lachende momenten maar blijft boeiend voor kinderen om door te lezen. Leuke kaft ook en veel info voor de kids om toch ook weer meer over het verleden te weten te komen. Reis door de tijd. Hoe zou je het vinden als je door de tijd kon reizen? Geronimo Stilton heeft het geluk dat hij dat kan! Samen met Thea, Benjamin en Klem maakt hij de mooiste reizen in de tijdmachine van professor Volt. Natuurlijk laat hij jou meegenieten en dat d ... Reis door de tijd - Geronimo Stilton - Reis door de tijd ... ... . Natuurlijk laat hij jou meegenieten en dat doet hij met zijn boekenserie Reis door de tijd. De reis gaat door naar de middeleeuwen, waar we verblijven in een middeleeuws kasteel, vol ridders en jonkvrouwen. Je leest ons avontuur in dit boek, een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Geronimo Stilton
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geronimo Stilton - Reis door de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Onze derde reis door de tijd begint als professor Volt ons vraagt om naar zijn geheime laboratorium te komen, zodat hij zijn allergrootste uitvinding ooit kan laten zien: de poort van tijd en ruimte! Je hoeft er maar doorheen te stappen en je bevindt je al op de plaats van bestemming. Ga met ons mee op bezoek bij de mammoeten, ontmoet grote filosofen uit het oude Griekenland en geniale figuren uit de Renaissance en beleef muizenissig spannende avonturen!Boordevol interessante weetjes over de geschiedenis.

Wil je het boek lezen?Geronimo Stilton - Reis door de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Geronimo Stilton - Reis door de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN