De vis die aan land kroop

De vis die aan land kroop - Jelle Reumer | Tiliboo-afrobeat.com

...ft de evolutie geen doel, het ontstaan van de soorten heeft inmiddels wel een rijk verleden ... Gerookte vis en andere vissoorten | Visoptafel.nl ... . De vis die aan land kroop geeft een compleet overzicht van het ontstaan en de ontwikkeling van het gewervelde dier. Wat zich ook voordeed in de evolutie, van de eerste Big Bang en de tweede Grote Klap tot aan de uitvinding van het wiel: onze ruggengraat hangt van toeval en tegenslag aan elkaar. De vis die aan land kroop geeft een compleet overzicht van het ontstaan en de ontwikkeling van het gewervelde dier. Wat zich ook voordeed in de evolutie, van de eerste Big Bang en de tweede Grote Klap tot ... Diversen - De vis die aan land kroop - Veen Media ... . Wat zich ook voordeed in de evolutie, van de eerste Big Bang en de tweede Grote Klap tot aan de uitvinding van het wiel: onze ruggengraat hangt van toeval en tegenslag aan elkaar. De gewervelde dieren die anno nu op de wereld rondlopen zitten vol sporen van een lange evolutionaire voorgeschiedenis, blijkt in De vis die aan land kroop. Daarin zet bioloog Jelle Reumer zeer helder uitee...

INFORMATIE

AUTEUR
Jelle Reumer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vis die aan land kroop.pdf

OMSCHRIJVING

De vis die aan land kroop 1e druk is een boek van Jelle Reumer uitgegeven bij Historische Uitgeverij Groningen. ISBN 9789065540393 Al heeft de evolutie geen doel, het ontstaan van de soorten heeft inmiddels wel een rijk verleden. De vis die aan land kroop geeft een compleet overzicht van het ontstaan en de ontwikkeling van het gewervelde dier. Wat zich ook voordeed in de evolutie, van de eerste Big Bang en de tweede Grote Klap tot aan de uitvinding van het wiel: onze ruggengraat hangt van toeval en tegenslag aan elkaar.De mens is dan misschien geen kroon op de schepping, de hand van Jelle Reumer maakt van de evolutie een verbazingwekkende geschiedenis. Wat is er zo bijzonder aan lopen, vliegen, zwemmen, kruipen en ademen? Wat is eigenlijk een vis? En waarom lijkt een koe meer op een dolfijn dan op een paard? De vis die aan land kroop is de beste reisgids naar onze oorsprong.

Wil je het boek lezen?De vis die aan land kroop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jelle Reumer. Lezen De vis die aan land kroop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN