De veilige klas

De veilige klas - Sura Hart | Tiliboo-afrobeat.com

...veilige klas passen de auteurs de theorie van Geweldloze Communicatie van Marshall B ... De veilige klas, Sura Hart - Hardback - 9789081674515 ... ... . Rosenberg toe in de klaspraktijk. Rosenberg gaat ervan uit dat je om een vreedzame samenleving te creëren best taal elimineert die beschuldigt, beschaamt, bekritiseert en eist. De oefeningen - voor zowel leerkrachten als voor leerlingen - dienen als handvat voor het creëren van een veilige basis om leren met plezier en verbondenheid neer te zetten. Het laatste hoofdstuk van Deel II biedt een rijk gevulde gereedschapskist van spel ... De veilige klas - Inspireren & leren - Mens-En-Communicatie ... . Het laatste hoofdstuk van Deel II biedt een rijk gevulde gereedschapskist van spellen en activiteiten voor het creëren en handhaven van verbindingen in de klas. 'De veilige klas, inspireren en leren' door Sura Hart, Victoria Kindle-Hodson - Onze prijs: €25,75 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. De straf moet zwaar genoeg zijn om de leerling zijn gevolgen van zijn gedrag te laten zien, maar moet niet te zw...

INFORMATIE

AUTEUR
Sura Hart
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De veilige klas.pdf

OMSCHRIJVING

De veilige klas 1e druk is een boek van Sura Hart uitgegeven bij Mens en Communicatie. ISBN 9789081674515 Herziene uitgave.'De veilige klas, inspireren en leren': verbinden vanuit gelijkwaardigheidOndanks onderzoeksresultaten die aantonen hoe belangrijk veiligheid en vertrouwen in relaties zijn, blijkt dat veel leerlingen en leerkrachten zich niet veilig voelen op school. 'De veilige klas' levert een bijdrage aan leerkrachten uit het Basisonderwijs en opvoeders om ze te steunen en inspireren bij het creëren van een veilige leeromgeving voor kinderen.Het boek bevat naast achtergronden, praktijk- en lesvoorbeelden en bijbehorend lesmateriaal ook suggesties voor het samenstellen van een lesrooster. Leidraad voor 'De veilige klas' (oorspronkelijke titel The Compassionate Classroom) vormt het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie van Marshall B Rosenberg. Deze verfrissende manier van communiceren kan een verrijking zijn in deze tijd waarin de behoefte aan sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen erg groot is. Het unieke van deze methode is dat deze eenvoudig zonder kostbare investeringen in het huidige onderwijssysteem toegepast kan worden. Samen met 'Levenverrijkend Onderwijs' het initiatief voor het Voortgezet en Beroeps onderwijs, heeft 'De veilige klas' de krachten gebundeld zodat Geweldloze Communicatie nu voor het gehele onderwijs kan worden aangeboden.

Wil je het boek lezen?De veilige klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sura Hart. Lezen De veilige klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN