Cambodja

Cambodja - National Geographic Reisgids | Tiliboo-afrobeat.com

...ja, officieel het Koninkrijk Cambodja, is een land in Zuidoost-Azië ... Rondreis Cambodja | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee ... .In het noorden heeft het een 541 kilometer lange grens met Laos.In het noordwesten en westen heeft het een 745 kilometer lange grens met Thailand en in het oosten en zuidoosten heeft het een 1228 kilometer lange grens met Vietnam.Aan de kust grenst het aan de Golf van Thailand. Cambodja is een geweldige reisbestemming en dat is al jaren geen geheim meer. Steeds meer reizigers bezoekers Cambodja wat natuurlijk geweldig i ... Highlights Cambodja | De mooiste bezienswaardigheden ... ... . Steeds meer reizigers bezoekers Cambodja wat natuurlijk geweldig is omdat de mensen hierdoor meer inkomsten hebben. Van de andere kant zorgt het voor een boel negatieve dingen als scams waarbij kinderen betrokken zijn en het botsen van verschillende culturen. Zo is het bijvoorbeeld meerdere keren voorgekomen dat ... Cambodja kent een turbulente, droevige geschiedenis. In de jaren 70 van de vorige eeuw kwam de Rode Khmer aan de macht. Waar de Cambodjanen aanvankelijk blij waren met de Rode Khmer, veranderde dit snel toen ze de wreedhe...

INFORMATIE

AUTEUR
National Geographic Reisgids
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Cambodja.pdf

OMSCHRIJVING

De National Geographic reisgids Cambodja, is de ideale reispartner, met veel foto's en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.National Geographic Reisgids Cambodja is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van het land.Bezoek met deze National Geographic Reisgids Cambodja Phnom Penh per tuktuk of maak een dagtocht door het Ream National Park. Neem een kijkje bij de zoetwaterdolfijnen, waar je per olifant naar de watervallen in het oerwoud kunt komen. Plan een excursie buiten de gebaande paden, zoals naar de drijvende dorpen op het Tonle Sap-meer, de afgelegen Preah Vihear-tempel en het ruige Cardamomgeberte. De uitgebreide kennismaking met Cambodja, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Wil je het boek lezen?Cambodja in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur National Geographic Reisgids. Lezen Cambodja Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN