Yoko tsuno integraal Hc04. vinea in gevaar

Yoko tsuno integraal Hc04. vinea in gevaar - Roger Leloup | Tiliboo-afrobeat.com

...no Integraal 4 - Vinea in gevaar bevat de volgende albums uit de reeks Yoko Tsuno van Roger Leloup: 8 ... Yoko Tsuno - Integraal #4 - Integraal - Vinea in gevaar ... ... . De titanen, 10. Het licht van Ixo, 13. De aartsengelen van Vinea. Ze is niet alleen verschrikkelijk knap, intelligent en doortastend, Yoko Tsuno is bovendien elektrotechnisch ingenieur. Yoko Tsuno Integraal 1 - Van de aarde naar Vinea bevat de volgende albums uit de reeks Yoko Tsuno van Roger Leloup: 1. Trio in het onbekende, 3. Vulcanus' smidse, 6. De 3 zonnen van Vinea. Nu hun planeet bedreigd wordt ... Vinea in gevaar - Yoko Tsuno - Integraal 4 ... . Trio in het onbekende, 3. Vulcanus' smidse, 6. De 3 zonnen van Vinea. Nu hun planeet bedreigd wordt door een ster die te dicht komt, hebben de Vineanen hun toevlucht genomen in het binnenste van de Aarde. Er broeit iets. Yoko Tsuno - Integraal Ze is niet alleen verschrikkelijk knap, intelligent en doortastend, Yoko Tsuno is bovendien elektrotechnisch ingenieur. Door haar werk komt ze, samen met haar vrienden Paul...

INFORMATIE

AUTEUR
Roger Leloup
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Yoko tsuno integraal Hc04. vinea in gevaar.pdf

OMSCHRIJVING

Yoko Tsuno Integraal 4 – Vinea in gevaar bevat de volgende albums uit de reeks Yoko Tsuno van Roger Leloup: 8. De titanen, 10. Het licht van Ixo, 13. De aartsengelen van Vinea.Ze is niet alleen verschrikkelijk knap, intelligent en doortastend, Yoko Tsuno is bovendien elektrotechnisch ingenieur. Door haar werk komt ze, samen met haar vrienden Paul en Ben, terecht in avonturen die het midden houden tussen fantasy en sciencefiction. Maar of ze nu in de tijd terugreist naar de stad Brugge in de 15de eeuw of de gevaren van de planeet Vinea trotseert, altijd zal deze jonge Japanse trouw blijven aan zichzelf. Loyaliteit, vriendschap en respect voor het leven zijn de eigenschappen die ze boven alles waardeert.Een reeks boordevol actie, die mensen aanzet tot nadenken. Uitmuntend gedocumenteerd en getekend door Roger Leloup, een meester in dit genre.

Wil je het boek lezen?Yoko tsuno integraal Hc04. vinea in gevaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Leloup. Lezen Yoko tsuno integraal Hc04. vinea in gevaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN