Swingen als een kangoeroe CD

Swingen als een kangoeroe CD - Jeroen Schipper | Tiliboo-afrobeat.com

...k & CD Koop CD . Hop hop hop Sjoebiedoebiedoe Zingen springen swingen als een kangoeroe! Deze liedbundel voor het basisonderwijs springt en stuitert van muziekplezier! Een collectie van zesentwintig nieuwe liedjes voor kinderen van 3 tot 8 jaar in een vrolijke mengelmoes van muziekstijlen, ... Pluizuit - Recensies van kinder- en jeugdboeken ... ... Voor de digibordlessen vind je hier een uitgebreide toelichting U moet ingelogd zijn om toegang te krijgen tot het lesmateriaal. Klik hier om in te loggen , of klik hier als u nog geen account heeft. Titel Swingen als een kangoeroe! Artiest Jeroen Schipper Label SWP Uitgeverij EAN 9789088506413 Aantal liedjes 27 Bestellen Bol.com De nieuwe bundel bestaat uit een compleet pakket van een boek met 26 nieuwe kinderlied ... Swingen als een kangoeroe - Uitgeverij SWP ... . Klik hier om in te loggen , of klik hier als u nog geen account heeft. Titel Swingen als een kangoeroe! Artiest Jeroen Schipper Label SWP Uitgeverij EAN 9789088506413 Aantal liedjes 27 Bestellen Bol.com De nieuwe bundel bestaat uit een compleet pakket van een boek met 26 nieuwe kinderliedjes voor de onderbouw van het basisonderwijs, inclusief notenschrift en akkoorden, interactieve lessen voor het digitale schoolbord, dansinstru...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen Schipper
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Swingen als een kangoeroe CD.pdf

OMSCHRIJVING

Swingen als een kangoeroe is een bonte verzameling nieuwe kinderliedjes. Gevarieerd in onderwerp, stijl en sfeer zoals je van Jeroen Schipper gewend bent. Professionele muzikanten en studio zorgen voor een top-cd. Bereid je voor om hem keer op keer op keer te moeten horen...De liedjes komen uit Jeroens gelijknamige liedbundel, waarin de teksten, noten, akkoorden en lesideeën staan. Op de bijbehorende website (http://www.swingenalseenkangoeroe.nl/) vind je uitgebreid aanvullend lesmateriaal zoals dansvideo's, speelpartituren en interactieve lessen voor het digitale schoolbord.

Wil je het boek lezen?Swingen als een kangoeroe CD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen Schipper. Lezen Swingen als een kangoeroe CD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN