Smartreading

Smartreading - Peter Plusquin | Tiliboo-afrobeat.com

...ding is geheel online beschikbaar en op deze manier goed te leren ... SmartReading. Lees een boek per uur door Paul van der ... ... . Uitstekende films met goede uitleg, oefeningen en volledige ondersteuning door ons, telefonisch of per e-mail. SmartReading uitgelegd in een interview. SmartReading Blended. Klassikaal & online leren. Lees meer. Inschrijven SmartReading Online. Accepteer de algemene voorwaarden om in te schrijven. Wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt, zie ons privacybeleid. Heb je een vraag? We beantwoorden je vraag met alle plezier. e- ... Книжарница SmartReading - книги до всеки дом ... . Heb je een vraag? We beantwoorden je vraag met alle plezier. e-mail: [email protected]; SMART Reading is a children's literacy nonprofit providing two critical ingredients for literacy success: shared reading and access to books. SmartReading SmartReading is lezen op een breinvriendelijke manier. Het 'pratend' lezen wordt g...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Plusquin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Smartreading.pdf

OMSCHRIJVING

Supersnel lezen en toch meer onthouden? Het kan! Door veel te lezen haal je meer uit je studies, je werk en je leven. Lezen is kennis opdoen en jezelf ontwikkelen. Lezen voedt je denken en stuurt je dromen. Met SmartReading zul je alle boeken die nog ongelezen in je kast staan ook daadwerkelijk kunnen lezen. Met de SmartReading-methode heb je voortaan nog maar één tot twee uren nodig om een boek te lezen, te verwerken en te onthouden. Je leert te surfen op de steeds groeiende informatiestroom en doet meer kennis op in minder tijd. SmartReading is niet alleen sneller lezen, maar ook beter onthouden, creatiever denken en doelgerichter in het leven staan. De methode is zeer succesvol gebleken in het bedrijfsleven en het onderwijs. Managers, jongeren en studenten leren en studeren met meer plezier en behalen betere resultaten. Kortom, SmartReading is voor iedereen waardevol. Ook jouw brein is welkom!

Wil je het boek lezen?Smartreading in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Plusquin. Lezen Smartreading Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN