Labyrint Europa Alle latere reizen

Labyrint Europa Alle latere reizen - Cees Nooteboom | Tiliboo-afrobeat.com

...byrint Europa / Alle latere reizen. 'Een is er, die mij echt ziet die middag, een jonge aalscholver ... Bureau ISBN - Labyrint Europa | Alle vroege reizen ... . Ik heb hem uit de verte waargenomen als vlek in... Labyrint Europa Alle latere reizen (Hardcover). 'Een is er, die mij echt ziet die middag, een jonge aalscholver. Ik heb hem uit de verte waargenomen als... Bestel Labyrint Europa / Alle latere reizen van Cees Nooteboom. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Labyrint Europa Alle latere reizen. 4 4 x gezien 0 0 x bewaard sinds 30 jan. '20, 18:14. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's € 12, ... Labyrint Europa - Cees Nooteboom - (ISBN: 9789023462934 ... ... . 4 4 x gezien 0 0 x bewaard sinds 30 jan. '20, 18:14. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's € 12,70. Levering Verzenden Verzendkosten € 4,95. Labyrint Europa Alle latere reizen € 12,70. 4 4 x gezien 0 0 x bewaard sinds 30 jan. '20, 18...

INFORMATIE

AUTEUR
Cees Nooteboom
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
Labyrint Europa Alle latere reizen.pdf

OMSCHRIJVING

‘Een is er, die mij echt ziet die middag, een jonge aalscholver. Ik heb hem uit de verte waargenomen als vlek in de rotswand en ben naar hem toe gezwommen, de laatste meters steeds voorzichtiger, omdat ik er zeker van was dat hij zou opvliegen als ik te dichtbij kwam. Ziet hij me niet, is hij niet bang voor me, wacht hij op zijn ouders, kan hij niet vliegen? Ik weet het niet, maar hij laat mij tot vlak bij zich komen. Wel draait hij zijn kop een onmenselijk aantal graden, zodat hij de hele zichtbare wereld binnen bereik heeft, maar dan richt hij toch weer zijn harde kralen op mij en vliegt niet weg. Zo vormen we een opmerkelijk vis-à-vis, geen van tweeën in ons element, hij als aardbewoner, ik als de travestie van een vis.’ In het tweede deel van Labyrint Europazijn alle Europese reisverhalen van Cees Nooteboom vanaf 1967 opgenomen. Met zijn altijd scherpe oog ziet hij dingen die ons ontgaan, maar hij ziet vooral ook de woelingen in zichzelf. Met een variant op een uitspraak van die andere grote reiziger in de Nederlandse literatuur, Louis Couperus, zou Nooteboom kunnen zeggen: ‘Zo ik iets ben, ben ik reiziger.’ Hij zwerft door zowat alle landen van Europa, en graag ook in de uithoeken ervan. Nootebooms weergaloze manier om zijn observaties onder woorden te brengen is voor de lezer een voortdurend genot.

Wil je het boek lezen?Labyrint Europa Alle latere reizen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees Nooteboom. Lezen Labyrint Europa Alle latere reizen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN