De wonderlingen

De wonderlingen - Brian Selznick | Tiliboo-afrobeat.com

...erlingen is een fictief verhaal dat gebaseerd is op het ware leven van Dennis Severs en David Milne ... De wonderlingen , Brian Selznick | ISBN: 9789401433815 ... . Wat met name enorm boeiend is, is dat het boek afsluit met een foto van de eetkamer van Dennis Severs, wiens huis ondertussen een wereldberoemd museum is geworden. In De Wonderlingen raken twee verhalen met elkaar verstrengeld: één in woorden en één in beelden. Het beeldverhaal begint in 1766 met Billy Wonderling, een eenzame schipbreukeling die in het theater gaat. Het prozaverhaal speelt zich af in 1990 en gaat over Josef, die weggelopen is van de kostschool e ... De Wonderlingen - Brian Selznick - Kinderboekenpraatjes ... . Het prozaverhaal speelt zich af in 1990 en gaat over Josef, die weggelopen is van de kostschool en terechtkomt bij een vreemde oom in een nog vreemder huis. De wonderlingen. Het rijke en verrassende meesterwerk van de auteur van Hugo In De wonderlingen raken twee verhalen met elkaar verstrengeld: één in woorden en één in beelden. Het beeldverhaal begint in 1766 met Billy Wonderling, een eenzame schipbreukeling die in het theater gaat. Het prozaverhaal...

INFORMATIE

AUTEUR
Brian Selznick
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De wonderlingen.pdf

OMSCHRIJVING

Het rijke en verrassende meesterwerk van de auteur van Hugo In De Wonderlingen raken twee verhalen met elkaar verstrengeld: één in woorden en één in beelden. Het beeldverhaal begint in 1766 met Billy Wonderling, een eenzame schipbreukeling die in het theater gaat. Het prozaverhaal speelt zich af in 1990 en gaat over Josef, die weggelopen is van de kostschool en terechtkomt bij een vreemde oom in een nog vreemder huis. Langzaam ontdekt Josef zijn afkomst en die is op vreemde wijze verweven met het verhaal van Billy. Aan het einde van het boek komen beide verhalen op grandioze wijze samen. Een verhaal vol mysterie, levendige personages, verrassende twists en een ontroerende ontknoping.

Wil je het boek lezen?De wonderlingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brian Selznick. Lezen De wonderlingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN