Breinspel

Breinspel - Chantal van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...nspel lees je hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen ... Het breinspel - Speel nu gratis Het breinspel spelletjes ... ... . Je kunt dit morgen direct zelf in de praktijk brengen met technieken die je elke dag bij je hebt, gratis en doeltreffend zijn. Klik hier om Het breinspel spelletjes te spelen op Speeleiland.nl: Dit zijn zes uitdagende minigames waarin je je hersenen kunt testen en trainen. Als je... Breinspel van Chantal van den Berg valt in het genre Neuromarketing en dat belooft nogal wat. Na het absorberen van het boek kun je vooraf voorspellen hoe een gesprek gaat verlopen. Het geeft handvatten wa ... Breinwijs - De Academie ... . Na het absorberen van het boek kun je vooraf voorspellen hoe een gesprek gaat verlopen. Het geeft handvatten wat je kunt doen zodat je anderen meekrijgt. In Breinspel lees je hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen. Je kunt dit morgen direct ...

INFORMATIE

AUTEUR
Chantal van den Berg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Breinspel.pdf

OMSCHRIJVING

In Breinspel lees je hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen.Je kunt dit morgen direct zelf in de praktijk brengen met technieken die je elke dag bij je hebt, gratis en doeltreffend zijn. Want elke beslissing is het resultaat van een spel tussen jouw brein en het brein van de ander.Daarom is het boek ook opgebouwd als een spel. Je krijgt de spelonderdelen stap voor stap uitgelegd aan de hand van dit plaatje met diverse voorbeelden.Breinspel behandelt tot slot 15 spelsituaties. Commerciele, leidinggevende en persoonlijke situaties uit de praktijk waarbij mensen de behoefte hebben aan meer controle en invloed.

Wil je het boek lezen?Breinspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chantal van den Berg. Lezen Breinspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN