Voor Dummies - Creatief denken voor Dummies

Voor Dummies - Creatief denken voor Dummies - David Cox | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Voor Dummies - Creatief denken voor Dummies ... Creatief denken voor dummies - David Cox | 9789045350998 ... ... . Dit boek is (net als veel boeken uit deze serie) echt een aanrader. Voor ieder die méér over creatief denken wil weten;Het staat barstensvol zinvolle en veelzijdige informatie. Creatief denken, dat doe je niet zomaar op commando. Hoe bedenk je, onder druk, de beste ideeën? 'Creatief denken voor Dummies' helpt je op weg! Of het nu gaat om die roman die je altijd al hebt willen schrijven of het eigen bedrijf dat je wil opzetten, dit praktische, hands-on boek brengt je inspiratie, tips en technieken om het beste uit je creativiteit te halen! Stel je open voor de gerenommeerde technieken in dit boek en ontdek dat je veel creatiever bent dan je denkt. Of je n ... Boek: Creatief denken voor Dummies - Springest ... . Of je n...

INFORMATIE

AUTEUR
David Cox
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Creatief denken voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Dummies - Creatief denken voor Dummies 1e druk is een boek van David Cox uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045350998 Creatief denken, dat doe je niet zomaar op commando. Hoe bedenk je, onder druk, de beste ideeën? 'Creatief denken voor Dummies' helpt je op weg! Of het nu gaat om die roman die je altijd al hebt willen schrijven of het eigen bedrijf dat je wil opzetten, dit praktische, hands-on boek brengt je inspiratie, tips en technieken om het beste uit je creativiteit te halen! 'Creatief denken voor Dummies' leert je je creatief potentieel aan te spreken door onder meer te brainstormen, out-of-the-box te denken, te mindmappen, te tekenen of te mediteren - en dat allemaal met maar één doel: jouw beste idee boven tafel krijgen. Je zult de wereld op een nieuwe manier leren bekijken - en je realiseren dat de inspiratie overal om je heen voor het oprapen ligt. Stel je open voor de gerenommeerde technieken in dit boek en ontdek dat je veel creatiever bent dan je denkt. Of je nu professioneel of persoonlijk op zoek bent naar creativiteit, 'Creatief denken voor Dummies' is dé gids!David Cox is een creative business consultant die al sinds 1970 succesvolle ideeën bedenkt, opzet en verkoopt. Hij is behalve marketingprofessional ook gekwalificeerd NLP'er. Hij heeft een achtergrond in zowel kunst als psychologie en weet beide disciplines fantastisch te verbinden in zijn veelgeprezen boeken.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Creatief denken voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Cox. Lezen Voor Dummies - Creatief denken voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN