Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee Scandinavie en de Oostzee

Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee Scandinavie en de Oostzee - René Vleut | Tiliboo-afrobeat.com

...zer Scandinavie en de Oostzee (Hardcover) ... vaarwijzer Scandinavie en oostzee - Joosten Watersport ... ... . Tussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Noord-Duitse kust en de Zweedse scheren ligt een... Tussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Duitse en Poolse kust en de Zweedse scheren ligt een gevarieerd en uitdagend vaargebied. Veel Nederlandse watersporters varen elke zomer die kant op. Met deze geheel herziene editie van de 'Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee' kan men weer goed voorbereid het water op. Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee ... Scandinavie en de Oostzee / Scandinavie en de Oostzee ... ... . Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee Scandinavie en de Oostzee (Hardcover). Herziene editie met updates van havenbeschrijvingen en extra aandacht voor... Vaarwijzer Scandinavie en de Oostzee - 9789064105050, 9789064106590 - Scandinavie - Vaarwinkel.nl. Iets buiten de Nederlandse territoriale wateren begint één van de mooiste zeilgebieden van Europa: namelijk dat van Scandinavië en de Oostzee. Vaar...

INFORMATIE

AUTEUR
René Vleut
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee Scandinavie en de Oostzee.pdf

OMSCHRIJVING

Herziene editie met updates van havenbeschrijvingen en extra aandacht voor de weerinformatie op internet.Tussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Noord-Duitse kust en de Zweedse scheren ligt een gevarieerd en uitdagend vaargebied. Zowel korte dagtochten als lange stukken over volle zee zijn er mogelijk. René Vleut neemt de lezer mee langs zijn favoriete havens en baaien, begeleidt hem langs rotsen en zandbanken, bespreekt de meest economische keuzen voor kaarten en pilots, en geeft informatie over het weer. In deze gids vindt men verder velerlei kaarten voor planning van een tocht, maar bovendien verhalen over smakelijke ontmoetingen en belevenissen in een zeilgebied waar ’s zomers de zon nauwelijks ondergaat.

Wil je het boek lezen?Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee Scandinavie en de Oostzee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur René Vleut. Lezen Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee Scandinavie en de Oostzee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN