Per ongeluk expres

Per ongeluk expres - Bianca Stigter | Tiliboo-afrobeat.com

...eluk, expres, wat echt belangrijk is, dat ik ben langer ben dan jij ... Synoniemen van per ongeluk; ander woord voor per ongeluk ... ... . Well, accident , on purpose , the really important thing is, is that I'm taller than you. Per ongeluk of juist expres , is één van de namen van de lijst verwijderd. Bianca Stigter studeerde geschiedenis en is redacteur van NRC Handelsblad. Eerder publiceerde ze onder meer Goud uit stro. Het menselijk lichaam als avontuur, Per ongeluk expres,De Ontsproten Picasso(genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 200) enDe bezette stadwaarop de rijk geïllustreerde atlas-editie is gebaseerd: Atlas van een bezette stad. Expres 1) Bewust 2) Expresselijk 3) IJlgoed 4) Intentioneel 5) Ju ... per ongeluk expres - Nederlands-Engels Woordenboek - Glosbe ... . Expres 1) Bewust 2) Expresselijk 3) IJlgoed 4) Intentioneel 5) Juist 6) Met opzet 7) Met voorbedachten rade 8) Moedwillig 9) Niet toevallig 10) Opzettelijk 11) Snelle trein 12) Sneltrein 13) S...

INFORMATIE

AUTEUR
Bianca Stigter
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Per ongeluk expres.pdf

OMSCHRIJVING

Kunst was er eerder dan veel andere dingen, eerder dan het wiel, de veeteelt, het schrift. Kunst was er misschien zelfs al voordat de mens kunst begon te maken. Bianca Stigter vond kunst in musea en bioscopen, maar ook op websites en opgravingen, op schilderijen en beelden, maar ook in fossielen en stervende vissen, in nieuwe kerken en oude televisieseries, in sproeten en plastic. Stigter werd verrast door de beelden van Anish Kapoor, de gebouwen van Peter Zumthor, de schilderijen van Adriaan Coorte, de films van Ingrid Bergman, het niets van Yves Klein.

Wil je het boek lezen?Per ongeluk expres in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bianca Stigter. Lezen Per ongeluk expres Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN