De schat in ons hart

De schat in ons hart - Els te Paske | Tiliboo-afrobeat.com

...at in ons hart duidt op het diep in ons verborgen bewustzijn van de tegenwoordigheid van God in en om ons ... 47 Bijbelteksten over het Hart - DailyVerses.net ... . De titel herinnert ook aan de oneindige mogelijkheden van de mens, geschapen 'naar het beeld van God', en de oproep om die mogelijkheden, in navolging van Jezus, in ons leven te realiseren. 'De Schat in ons hart' Bijbelverhalen in een ander licht . geschreven door Els te Paske. met illustraties van Wilma te Paske . een kinderbijbel voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar; met bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Tes ... De schat in ons hart door Els te Paske (gebonden ... ... . een kinderbijbel voor kinderen vanaf ongeveer zes jaar; met bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament; verteld vanuit een eigentijds universeel Godsbeeld; met nadruk op de symboliek en de spirituele ... De Schat in ons hart duidt op het diep in ons verborgen bewustzijn van de tegenwoordigheid van God in en om ons. De titel herinnert ook aan de oneindige mogelijkheden van de mens, geschapen 'naar het beeld van God', en de oproep om die mo...

INFORMATIE

AUTEUR
Els te Paske
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De schat in ons hart.pdf

OMSCHRIJVING

De Bijbelverhalen in deze uitgave geven ouders talloze aanknopingspunten om kinderen vertrouwd te maken met de onvoorwaardelijke goddelijke liefde die ons omringt en de onuitputtelijke kracht die daarvan uitgaat.De verhalen zijn gekozen uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament. Ze zijn verteld vanuit een eigentijds universeel godsbeeld, met nadruk op de symboliek en de spirituele betekenis.De Schat in ons hart duidt op het diep in ons verborgen bewustzijn van de tegenwoordigheid van God in en om ons. De titel herinnert ook aan de oneindige mogelijkheden van de mens, geschapen 'naar het beeld van God', en de oproep om die mogelijkheden, in navolging van Jezus, in ons leven te realiseren. De verhalen worden voorafgegaan door inleidingen, waardoor kinderen meer besef krijgen van de symbolische betekenis. Een meerwaarde van dit boek is dat het daarnaast nog een bijlage bevat met toelichtingen voor ouders en voorlezers, waarin de achterliggende visie en de betekenis die de verhalen in dat licht hebben, worden weergegeven. Ook zijn er suggesties voor de manier waarop dit in de religieuze ontwikkeling van het kind vorm kan krijgen.Els te Paske (1949) heeft als leerkracht in het christelijk basisonderwijs jarenlang bijgedragen aan de religieuze vorming van kinderen. Deze ervaring en haar eigen spirituele zoektocht inspireerden haar bij het schrijven van De Schat in ons hart.Wilma te Paske (1951), die de illustraties maakte, is psychosociaal therapeut. Voor haar is het essentieel dat mensen hun zelfvertrouwen terugvinden en vanuit hun innerlijke kracht gaan leven. Dit sluit volledig aan bij de boodschap van dit boek.

Wil je het boek lezen?De schat in ons hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els te Paske. Lezen De schat in ons hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN