David Werkboek

David Werkboek - Beth Moore | Tiliboo-afrobeat.com

...erkboek (Paperback). Opnieuw verschijnt er een aansprekende tienweekse Bijbelstudie van Beth Moore ... Godsdienstles ... . De studie vormt een unieke combinatie van... David Dewulf, een van de grondleggers van mindfulness in de Lage Landen, geeft in dit praktische werkboek een erg toegankelijke introductie. Het Mindfulness werkboek leert je stap voor stap de vaardigheden om stress aan te pakken, minder te piekeren en depressie te voorkomen. David Werkboek Beth Moore. Opnieuw verschijnt er een aansprekende tienweekse Bijbelstudie van Be ... bol.com | Mindfulness werkboek, David Dewulf ... ... . David Werkboek Beth Moore. Opnieuw verschijnt er een aansprekende tienweekse Bijbelstudie van Beth Moore. De studie vormt een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis en onderwijs op video. David - een hart naar Gods hart is een studie over de man naar Gods hart: David. Wij kunnen ons herkennen in alles wat hij meemaakte: twijfel, verleiding, verl...

INFORMATIE

AUTEUR
Beth Moore
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
David Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Opnieuw verschijnt er een aansprekende tienweekse Bijbelstudie van Beth Moore. De studie vormt een unieke combinatie van diepgaande studie voor thuis en onderwijs op video. David - een hart naar Gods hart is een studie over de man naar Gods hart: David. Wij kunnen ons herkennen in alles wat hij meemaakte: twijfel, verleiding, verlies en familieproblemen. Samen met David gaan we op zoek naar een hart dat helemaal aan God is toegewijd.

Wil je het boek lezen?David Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beth Moore. Lezen David Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN