Symbolen van de helende engelen set

Symbolen van de helende engelen set - I. Auer | Tiliboo-afrobeat.com

...len van de helende engelen set (Paperback) ... Symbolen van de Helende Engelen - Set, Ingrid Auer ... ... . 49 Sleutels tot de wereld van de engelenOp de 49 kaarten staan prachtige symbolen voor heling. In het... Symbolen van de helende engelen set | ISBN 9789073140660 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Symbolen van de helende engelen set' door I. Auer - Onze prijs: €25,71 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Bestel Symbolen van de helende engelen s ... Symbolen van de helende engelen set - Ingrid Auer, Ingrid ... ... . Bestel Symbolen van de helende engelen set van Ingrid Auer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Symbolen van de Helende Engelen 49 prachtige kaarten met symbolen voor heling, met daarbij een handleiding: een geschenk uit de wereld van de engelen! De kaarten e...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Auer
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Symbolen van de helende engelen set.pdf

OMSCHRIJVING

49 Sleutels tot de wereld van de engelenOp de 49 kaarten staan prachtige symbolen voor heling. In het werkboek kun je de betekenis van de symbolen achterhalen. De kaarten en het werkboek helpen je om emotionele en fysieke belemmeringen los te laten. Ze activeren je chakra's, het water, voedsel en nog veel meer.Je kunt de kaarten op vele manieren leggen. De symboolkaarten geven je onder andere antwoord op vragen over jezelf, je manier van leven, het verleden of de toekomst.Ook kun je iedere dag een kaart trekken. De kaart kan je helpen bij je meditatie of een beschermende sfeer om je heen creëren.

Wil je het boek lezen?Symbolen van de helende engelen set in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Auer. Lezen Symbolen van de helende engelen set Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN