Samenwerken bij kanker

Samenwerken bij kanker - Martin Appelo | Tiliboo-afrobeat.com

...rken bij kanker helpt hierbij. Het presenteert een projectmatige aanpak om de gevolgen van kanker het hoofd te bieden: mensen die ten gevolge van kanker binnen hun relatie of gezin uit balans raken, kunnen met elkaar dit samenwerkingsproject doen ... Ethisch advies: Interdisciplinair samenwerken in een team ... ... . Samenwerken bij kanker_v4.indd 12 16-01-12 21:52. Inleiding 13 gestreefd de min of meer diepe maar natuurlijke kloven die ons scheiden te dichten. Ze worden echter wel overbrugd door eerlijk overleg, duidelijke meningen, compromissen en concrete afspraken. Echter je kan je niet bij ons aansluiten, wel met ons samenwerken; want daar geloven wij in! Als organisatie hebben wij de missie om (h)erkenning te krijgen voor het vak "coaching bij kanker". Ons doel is om dit als vak in de markt zetten, zoda ... Samenwerken bij kanker - Martin Appelo - (ISBN ... ... . Echter je kan je niet bij ons aansluiten, wel met ons samenwerken; want daar geloven wij in! Als organisatie hebben wij de missie om (h)erkenning te krijgen voor het vak "coaching bij kanker". Ons doel is om dit als vak in de markt zetten, zodat het toegankelijk wordt voor iedereen die geraakt is door kanker. Same...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Appelo
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Samenwerken bij kanker.pdf

OMSCHRIJVING

In Nederland krijgt één op de drie mensen kanker. Patiënten en hun naasten hebben vaak behoefte aan houvast en zoeken een manier om de moeilijke periode samen goed door te komen.Samenwerken bij kanker helpt hierbij. Het presenteert een projectmatige aanpak om de gevolgen van kanker het hoofd te bieden: mensen die ten gevolge van kanker binnen hun relatie of gezin uit balans raken, kunnen met elkaar dit samenwerkingsproject doen. ‘Samen’ ?omdat de ziekte niet alleen de patiënt treft, maar ook zijn omgeving. ‘Werken’ ?omdat de patiënt en zijn naasten zich in groepsverband inzetten om de praktische en emotionele gevolgen zo goed mogelijk te hanteren. Voorbeelden maken duidelijk hoe zo’n project in de praktijk werkt. Wat levert het op? Hoe kan het de betrokkenen houvast geven?Dit boek is in de eerste plaats een zelfhulpboek, maar is ook een praktische leidraad voor hulpverleners.Over de auteurDr. Martin Appelo is gz-psycholoog en gedragstherapeut. Hij werkt als docent, trainer, therapeut en supervisor bij diverse instellingen. Centrale thema’s in zijn werk: rouw, veerkracht, zelfhelend vermogen en motivatietechnieken. Eerder publiceerde hij onder meer Socratisch motiveren, Waardenloze gesprekken en Het gelaagde brein.

Wil je het boek lezen?Samenwerken bij kanker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Appelo. Lezen Samenwerken bij kanker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN