Milo&Lana - Kom koken in onze keuken!

Milo&Lana - Kom koken in onze keuken! - Judith Stoep | Tiliboo-afrobeat.com

...na - Kom koken in onze keuken! (Hardcover) ... Kom koken in onze keuken! - boekenroute.nl ... . Milo en Lana gaan koken!Lees en beleef hoe Milo en Lana samen met moeder pannenkoeken bakken en wat... Kom koken in onze keuken! Judith Stoep . Milo en Lana gaan koken! Lees en beleef hoe Milo en Lana ... Stichting Milo heeft ondersteunende materialen bij de Milo & Lana prentenboeken laten ontwikkelen, zoals handpoppen, aanwijsborden, pictogrammensets en gebaren-dvd's. Het boek Kom koken in onze keuken!, gesc ... Kom koken in onze keuken! | Judith Stoep | 9789492398253 ... ... . Het boek Kom koken in onze keuken!, geschreven door Judith Stoep, Edwin Van den Heuvel, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Kom koken in onze keuken! Interactief voorlezen met pictogrammen . Judith Stoep ... Lees en beleef hoe Milo en Lana samen met moeder pannenkoeken bakken en wat daarbij komt kijken. ... De pr...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Stoep
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Milo&Lana - Kom koken in onze keuken!.pdf

OMSCHRIJVING

Milo en Lana gaan koken!Lees en beleef hoe Milo en Lana samen met moeder pannenkoeken bakken en wat daarbij komt kijken. Milo en Lana willen heel graag zelf aan de slag. Daarbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken…Dit prentenboek is bedoeld om interactief en ondersteund voor te lezen. Dat betekent dat het kind op geheel eigen manier een actieve rol krijgt bij het voorlezen. Bij interactief voorlezen gaan ouder en kind vooraf aan het verhaal aan de slag met gezamenlijke activiteiten die aansluiten bij de interesses, mogelijkheden, ervaring- en belevingswereld van het kind. De activiteiten sluiten aan bij de inhoud van het prentenboek. Op die manier zal het voorlezen het kind helpen om begrippen en betekenis vanuit een gedeelde beleving en vertelling te koppelen aan de eerder ervaren situaties.De prentenboeken Milo & Lana zijn ontwikkeld in opdracht van Stichting Milo. De prentenboeken helpen bij het stimuleren van de taalontwikkeling van peuters en kleuters. Bijgevoegde instructies en pictogrammen maken het voorlezen en vertellen van verhalen uit het prentenboek ook geschikt voor kinderen met een belemmerde toegang tot taalverwerving.Stichting Milo heeft ondersteunende materialen bij de Milo & Lana prentenboeken laten ontwikkelen, zoals handpoppen, aanwijsborden, pictogrammensets en gebaren-dvd's. Bij dit prentenboek hoort een animatie (web gebaseerd) om met name begrippen te kunnen verduidelijken die beweging, afstand en grootte weer geven (denk bijvoorbeeld aan begrippen als veel, weinig, ver en kortbij, zetten, pakken, geven, nemen, open en dicht).

Wil je het boek lezen?Milo&Lana - Kom koken in onze keuken! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Stoep. Lezen Milo&Lana - Kom koken in onze keuken! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN