Milo&Lana - Kijk eens naar mijn famillie!

Milo&Lana - Kijk eens naar mijn famillie! - Judith Stoep | Tiliboo-afrobeat.com

...bij Stichting Milo betekent werken bij een landelijk opererende stichting die zorg biedt in de leefomgeving van de cliënten ... Milo | Bankzitters wiki | Fandom ... . De vraag naar onze specifieke zorgexpertise - Ondersteunde Communicatie (OC) - neemt toe. Milo kan verwijzen naar: . Plaats. Milo (Iowa), plaats in Iowa, Verenigde Staten Milo (Italië), plaats in Italië Milo (Missouri), plaats in Missouri, Verenigde Staten Persoon. Milo Anstadt, een Pools-Nederlands journalist, schrijver, regisseur en programmamaker; Milo Đukanović, premier van Montenegro; Milo Moiré, Zwitserse conceptueel kunstenares; Milo van Croton, een beroemd worstelaar ... Milow (Borgerhout, 14 juli 1981), geboren als Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck, is een Belgische singer-songw ... milo uit Rotterdam - Advertenties op Marktplaats ... ... Milow (Borgerhout, 14 juli 1981), geboren als Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck, is een Belgische singer-songw...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Stoep
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Milo&Lana - Kijk eens naar mijn famillie!.pdf

OMSCHRIJVING

Kijk eens naar mijn familie!Milo en Lana zijn broer en zus. Wie is hun papa?Ontmoet ook de mama, oma en opa van Milo en Lana …Help jij Milo en Lana bij het zoeken naar een familiefoto waar iedereen op staat?Dit prentenboek is bedoeld om interactief en ondersteund voor te lezen. Dat betekent dat het kind op geheel eigen manier een actieve rol krijgt bij het voorlezen. Bij interactief voorlezen gaan ouder en kind vooraf aan het verhaal aan de slag met gezamenlijke activiteiten die aansluiten bij de interesses, mogelijkheden, ervaring- en belevingswereld van het kind. De activiteiten sluiten aan bij de inhoud van het prentenboek. Op die manier zal het voorlezen het kind helpen om begrippen en betekenis vanuit een gedeelde beleving en vertelling te koppelen aan de eerder ervaren situaties.De prentenboeken Milo & Lana zijn ontwikkeld in opdracht van Stichting Milo. De prentenboeken helpen bij het stimuleren van de taalontwikkeling van peuters en kleuters. Bijgevoegde instructies en pictogrammen maken het voorlezen en vertellen van verhalen uit het prentenboek ook geschikt voor kinderen met een belemmerde toegang tot taalverwerving.Stichting Milo heeft ondersteunende materialen bij de Milo & Lana prentenboeken laten ontwikkelen, zoals handpoppen, aanwijsborden, pictogrammensets en gebaren-dvd's. Bij dit prentenboek hoort een animatie (web gebaseerd) om met name begrippen te kunnen verduidelijken die beweging, afstand en grootte weergeven (denk bijvoorbeeld aan begrippen als veel, weinig, ver en kortbij, zetten, pakken, geven, nemen, open en dicht).

Wil je het boek lezen?Milo&Lana - Kijk eens naar mijn famillie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Stoep. Lezen Milo&Lana - Kijk eens naar mijn famillie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN