Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school

Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school - Cathy van Tuijl | Tiliboo-afrobeat.com

...chap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school 1e druk is een boek van Cathy van Tuijl uitgegeven bij Uitgeverij Pica ... Pedagogiek - Wij-leren.nl - kennis over onderwijs en scholen ... . ISBN 9789492525406 Veiligheid in de school is een randvoorwaarde om te kunnen leren en verdient daarom prioritering, ook bij schoolleiders. In dit boek wordt stilgestaan bij sociaal-emotioneel leren als basis voor sociale veiligheid. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een relatief nieuw verschijnsel: cyberpesten. Bij sociale veiligheid gaat het om meer dan handhaving van gedragsregels. Het gaat om het inspireren en begeleiden van het t Lei ... Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid ... ... . Bij sociale veiligheid gaat het om meer dan handhaving van gedragsregels. Het gaat om het inspireren en begeleiden van het t Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school Hoe voorkom je pesten op school? Hoe neem je de ouders daarin mee? Hoe zorg je dat alle neuzen in het team dezelfde kant op staan? Bij sociale veiligheid gaat het om meer dan handhaving van gedragsregels. Het gaat om het in...

INFORMATIE

AUTEUR
Cathy van Tuijl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school.pdf

OMSCHRIJVING

Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school 1e druk is een boek van Cathy van Tuijl uitgegeven bij Uitgeverij Pica. ISBN 9789492525406 Hoe voorkom je pesten op school? Hoe neem je de ouders daarin mee? Hoe zorg je dat alle neuzen in het team dezelfde kant op staan?Bij sociale veiligheid gaat het om meer dan handhaving van gedragsregels. Het gaat om het inspireren en begeleiden van het team naar een levend veiligheidsbeleid om daarmee het team, leerlingen en ouders een positieve en veilige leeromgeving te bieden. Een leeromgeving waarin leerlingen leren vertrouwen in zichzelf en anderen te hebben en respectvol om te gaan met verschillen.Veiligheid in de school is een randvoorwaarde om te kunnen leren en verdient daarom prioritering, ook bij schoolleiders.In dit boek wordt stilgestaan bij sociaal-emotioneel leren als basis voor sociale veiligheid. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een relatief nieuw verschijnsel: cyberpesten. Een drietal schoolportretten laat zien hoe ver scholen kunnen zijn in de uitvoering van sociale veiligheid. Tot slot wordt een stappenplan voor implementatie van sociale veiligheid besproken en een overzicht geboden van voorlopig goedgekeurde programma's.

Wil je het boek lezen?Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cathy van Tuijl. Lezen Leiderschap in de onderwijspraktijk - Sociale veiligheid in school Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN