Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel

Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel - none | Tiliboo-afrobeat.com

...van spiritualiteit - De tempel van onze ziel (Paperback) ... De tempel van onze ziel van | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Vanden tempel onser sielen is een literair en spiritueel meesterwerk uit de vaak... Home / Bronnen van spiritualiteit / De tempel van onze ziel € 25,00. Aantal. In winkelmand. Categorie: Bronnen van spiritualiteit. Beschrijving; Beschrijving. Vanden tempel onser sielen is een literair en spiritueel meesterwerk uit de vaak ondergewaardeerde zestiende eeuw. Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel ( ... Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel ... ... . Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel (eBook) Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Bronnen va...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Vanden tempel onser sielen is een literair en spiritueel meesterwerk uit de vaak ondergewaardeerde zestiende eeuw. De turbulente periode waarin het voorliggende boek is geschreven, wordt vaak over het hoofd gezien. Het is de periode van het opkomende humanisme en vooral van de geladen polemieken over de Hervorming – Erasmus was een tijdgenoot van de auteur van de Tempel, net als Anna Bijns.Er komen twee stromen van christelijke cultuur samen in dit boek, die elk een eeuwenoude traditie hebben: enerzijds de contemplatieve, mystieke literatuur en anderzijds de liturgie. Op ongeëvenaarde wijze heeft de (anonieme) auteur van dit werk deze twee met elkaar in literair verband gebracht.In de Tempel verschijnen vrijwel alle grote thema’s uit de mystieke literatuur. Ze worden bovendien op een bijzonder geraffineerde en diepzinnige manier geordend door ze in verband te brengen met de cyclus van de liturgie.Jos Alaerts S.J. en Rob Faesen S.J. bezorgden een herziene, eigentijdse vertaling van Vanden tempel onser sielen, die het originele werk alle eer aandoet.

Wil je het boek lezen?Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Bronnen van spiritualiteit - De tempel van onze ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN