SMOG - spreken met ondersteuning van gebaren

SMOG - spreken met ondersteuning van gebaren - F. Loncke | Tiliboo-afrobeat.com

...G. SMOG, Spreken Met Ondersteuning van Gebaren, is een communicatiestijl die in de jaren 70-80 door Martine Nijs, Louis Smet en Filip Loncke werd ontwikkeld om kinderen, jongeren en volwassenen met moeilijkheden op vlak van taalbegrip en/of -expressie te helpen ... PDF Iconiciteit van de Vlaamse Gebarentaal en Spreken Met ... ... . SMOG meer dan gebaren Het SMOG-systeem (= spreken met ondersteuning en gebaren) combineert spraak en gebaren. De bedoeling van SMOG is om een persoon met een communicatieprobleem een middel te geven om zijn/haar behoefte duidelijk te maken. Het is een communicatiestijl die gemakkelijk verstaanbaar is. De SMOG basiswoordenschat bestaat uit ongeveer 570 gebaren, die afgeleid Spreken met ondersteuning van gebaren (SMOG) is een vorm van ondersteunde communicatie waarbij de sleutelwoorden in een gesp ... SMOG je mee? - Spreken Met Ondersteuning van Gebaren ... . Het is een communicatiestijl die gemakkelijk verstaanbaar is. De SMOG basiswoordenschat bestaat uit ongeveer 570 gebaren, die afgeleid Spreken met ondersteuning van gebaren (SMOG) is een vorm van ondersteunde communicatie waarbij de sleutelwoorden in een gesproken zin ondersteund worden door een gebaar.O...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Loncke
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
SMOG - spreken met ondersteuning van gebaren.pdf

OMSCHRIJVING

SMOG - spreken met ondersteuning van gebaren 1e druk is een boek van F. Loncke uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789053507100 SMOG - Spreken Met Ondersteuning van Gebaren is een communicatiewijze die gebruikt wordt bij mensen die beperkingen ondervinden in het zich uiten door middel van spraak. Door spreken te combineren met een beperkt aantal gestandaardiseerde gebaren kunnen deze mensen hun meningen, wensen en behoeften duidelijker kenbaar maken en zo een beter contact met hun omgeving realiseren. Het sociale verkeer wordt hierdoor een stuk toegankelijker.Dit handboek legt uit hoe SMOG werd ontwikkeld, waarom het werkt en hoe het in individuele en groepsbegeleiding kan worden ingepast.Over de auteurDr. Filip Loncke is orthopedagoog-neurolingu st.Martine Nijsis logopediste en Louis Smetis eredirecteur van een secundaire school voor buitengewoon onderwijs.

Wil je het boek lezen?SMOG - spreken met ondersteuning van gebaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Loncke. Lezen SMOG - spreken met ondersteuning van gebaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN