De tweede haagse compagnie

De tweede haagse compagnie - Wim Mertens | Tiliboo-afrobeat.com

...de haagse compagnie (Paperback). Het boek Op zoek naar de Tweede Compagnie, een zoektocht naar de verzetsverhalen uit de Tweede Wereldoorlog van ... De Tweede Haagse Vredesconferentie 1907 ... ... Het boek Op zoek naar de Tweede Compagnie, een zoektocht naar de verzetsverhalen uit de Tweede Wereldoorlog van de Tweede Compagnie van de Binnenlandse… Bestel De tweede haagse compagnie van Wim Mertens. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De tweede haagse compagnie | ISBN 9789463420228 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Op zoek naar de Tweede Compagnie, een zoektocht naar de verzetsverhalen uit de Tweede Wereldoorlog ... De tweede haagse compagnie van Wim Mertens | Boek en ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Op zoek naar de Tweede Compagnie, een zoektocht naar de verzetsverhalen uit de Tweede Wereldoorlog van de Tweede Compagnie van de Binnenlandse Strijdkrachten van Den Haag beschrijft welke documenten de schrijver aa...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Mertens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De tweede haagse compagnie.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek Op zoek naar de Tweede Compagnie, een zoektocht naar de verzetsverhalen uit de Tweede Wereldoorlog van de Tweede Compagnie van de Binnenlandse Strijdkrachten van Den Haag beschrijft welke documenten de schrijver aantrof in de nalatenschap van zijn schoonmoeder en hoe hij de betekenis daarvan heeft kunnen achterhalen. Het betrof documenten en foto's over de Binnenlandse Strijdkrachten en het verzet in de Tweede Wereldoorlog. De zoektocht leverde veel indrukwekkende en ontroerende verhalen op, maar leidde ook tot de onthulling van enkele uitvoerders van liquidaties. Het boek geeft een beeld van de situatie in Den Haag en Voorburg aan het eind van de oorlog en hoe daar binnen het verzet tegenaan werd gekeken. Ook het bombardement van de wijk Bezuidenhout is één van de gebeurtenissen waar velen over verteld hebben. Doordat de schrijver zoveel mogelijk de namen en foto's van de betrokken personen heeft geprobeerd te achterhalen, krijgen anonieme verzetsstrijders een naam en een gezicht. Het boek bevat een index met ongeveer 400 namen en bijna 200 foto's.

Wil je het boek lezen?De tweede haagse compagnie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Mertens. Lezen De tweede haagse compagnie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN