De Drentsche Aa

De Drentsche Aa - Maarten Westmaas | Tiliboo-afrobeat.com

... bij De Drentsche Aa. Wilt u trouwen op een romantische locatie, sfeervol borrelen in de avondzon, uitrusten na een boswandeling met een heerlijk kopje koffie, of ben u op zoek naar een passende locatie voor uw familie- of bruiloftsfeest, reunie, vergadering of bedrijfsuitje? De dag wordt in veel Europese parken gevierd, ook door de Drentse Nationale Parken: Drentsche Aa, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld ... Drentsche Aa - Staatsbosbeheer ... . Dit jaar online met een landelijke Nationale Parken quiz en digitale excursies door de Nederlandse Nationale Parken. De Drentsche Aa is een beek in Nederland die door de provincies Groningen en Drenthe stroomt. Deze wordt beschouwd als de enige Nederlandse beek van enige omvang die (grotendeels) zijn oorspronkelijke meanderende loop heeft behouden.. Loop en namen. De beek is ontstaan in de overgangsfase tu ... Drentsche Aa-route - ANWB Fietsen ... . Dit jaar online met een landelijke Nationale Parken quiz en digitale excursies door de Nederlandse Nationale Parken. De Drentsche Aa is een beek in Nederland die door de provincies Groningen en Drenthe stroomt. Deze wordt beschouwd als de enige Nederlandse beek van enige omvang die (grotendeels) zijn oorspronkelijke meanderende loop heeft behouden.. Loop en namen. De beek is ontstaan in de overgangsfase tussen het koudere Saa...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Westmaas
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Drentsche Aa.pdf

OMSCHRIJVING

Er is geen plek in Nederland, of zelfs in West-Europa, met een landschap zoals de Drentsche Aa. Kronkelend zoekt deze beek zich een weg door eeuwenoud en mysterieus cultuurlandschap. Wie het gebied van de Drentsche Aa bezoekt, maakt kennis met het oude Drenthe: de grote stille heide met zijn schaapskudde, herder en hunebedden. Maar ook het nieuwe Drenthe in GPS-tochten, mountainbike-routes en festivals.Maar de Drentsche Aa is niet één beek. Het is een verzameling beken, stroompjes, loopjes, diepjes en sloten. Hetzelfde water en telkens een andere naam. Wat maakt dit landschap tot geheel? En wat maakt ieder stroompje weer uniek? Dat was de zoektocht voor landschapsfotograaf Maarten Westmaas. De Drentsche Aa is een boek over een beek en over een landschap. Onlosmakelijk met elkaar verbonden van de bronnen in het hart van Drenthe tot de monding in de Waddenzee op de grens van Groningen en Friesland.

Wil je het boek lezen?De Drentsche Aa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Westmaas. Lezen De Drentsche Aa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN