Bang voor kanker

Bang voor kanker - Goedele van Edom | Tiliboo-afrobeat.com

...bang voor de kanker of ben je bang om dood te gaan? Ik heb mijn opa en oma verloren aan kanker, tegelijkertijd heeft mijn dochter ook kanker gehad en is ze gewoon nog steeds bij ons! Ze is al ruim 6 jaar schoon ... Angst bij kanker | KWF Kankerbestrijding ... . Eerlijk ben ik nog steeds niet bang voor kanker, ik schrik er ook niet zo van op het moment dat iemand het verteld. BANG VOOR KANKER stelt een dertigtal concrete strategieën voor om mensen met kanker te helpen bij het verlichten van angst en zo hun levenskwaliteit te bevorderen. Het is vooral gericht op zorgverleners, maar is ook een praktische gids voor mensen met kanker zelf en hun familie en vrienden. Dikke klieren, bang voor kanker Opgezette, dikke klieren. Hoe weet je of het gee ... Bang voor kanker | Uitgeverij LannooCampus Nederland ... . Het is vooral gericht op zorgverleners, maar is ook een praktische gids voor mensen met kanker zelf en hun familie en vrienden. Dikke klieren, bang voor kanker Opgezette, dikke klieren. Hoe weet je of het geen kanker is? Hoewel kanker een ziekte is die veel voorkomt, hebben de meeste gevallen waarbij je last hebt van opgezette klieren meestal gelukkig niets met kanker...

INFORMATIE

AUTEUR
Goedele van Edom
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bang voor kanker.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe angst bij kanker verlichten? Kanker wordt steeds meer een chronische, behandelbare ziekte. Toch is het nog altijd de belangrijkste doodsoorzaak in de westerse samenleving. Daardoor klinkt de diagnose nog vaak als een doodvonnis. De angst die mensen daarbij ervaren, moeten ze gedeeltelijk alleen doorstaan. Niemand kan in de huid van een medemens kruipen om zijn angst mee te beleven en te verwerken. Toch speelt de naaste omgeving een belangrijke rol in het hanteerbaar maken van angst. Door de manier waarop iemand op angst reageert, kan de verwerking ervan worden bevorderd of belemmerd. Dat laatste gebeurt nog geregeld, omdat mensen niet altijd weten hoe ze adequaat met dergelijke gevoelens kunnen omgaan. BANG VOOR KANKER stelt een dertigtal concrete strategieën voor om mensen met kanker te helpen bij het verlichten van angst en zo hun levenskwaliteit te bevorderen. Het is vooral gericht op zorgverleners, maar is ook een praktische gids voor mensen met kanker zelf en hun familie en vrienden.

Wil je het boek lezen?Bang voor kanker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goedele van Edom. Lezen Bang voor kanker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN