Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les

Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les - Theo Wildeboer | Tiliboo-afrobeat.com

...e 4 sleutels voor een effectieve les© Meer leerrendement in minder tijd! In dit boek zetten de auteurs de belangrijkste aandachtspunten voor een effectieve les op een rij geordend rond vier sleutels voor een effectieve les ... DE 4 SLEUTELS VOOR EEN EFFECTIEVE LES ga in gesprek! ... . De tientallen praktijkvoorbeelden, tips en reflectievragen in dit boek zullen leerkrachten inspireren om steeds effectievere lessen te geven. Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les© Meer leerrendement in minder tijd! In dit boek zetten de auteurs de belangrijkste aandachtspunten voor een effectieve les op een rij geordend rond vier sleutels voor een effectieve les. De tientallen praktijkvoorbeelden, tips en reflectievragen in dit boek zullen leerkrachten inspireren om steeds effectievere lessen te geven. Bij het boek is nu ook ... Voor wie meer wil lezen over de sleutels verwijzen w ... Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les - Leuker.nu ... . De tientallen praktijkvoorbeelden, tips en reflectievragen in dit boek zullen leerkrachten inspireren om steeds effectievere lessen te geven. Bij het boek is nu ook ... Voor wie meer wil lezen over de sleutels verwijzen we...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Wildeboer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zetten de auteurs de belangrijkste aandachtspunten voor een effectieve les op een rij. Daarbij baseren zij zich op een groot aantal wetenschappelijke bronnen, maar ook de nodige praktijkervaringen.Alle aandachtspunten zijn geordend rond de vier sleutels voor een effectieve les:1. Stelt de leerkracht een scherp leerdoel in de les?2. Volgt de leerkracht "de kortste weg naar Rome'?3. Stimuleert de leerkracht de actieve betrokkenheid van leerlingen?4. Stemt de leerkracht af op verschillen?De tientallen praktijkvoorbeelden, tips en reflectievragen in 'Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les' zullen leerkrachten inspireren om steeds effectievere lessen te geven.Deel 1 van het boek behandelt de achtergrond van de vier sleutels voor een effectieve les. In deel 2 worden 14 leerkrachtvaardigheden beschreven die de 4 sleutels "activeren'.Wie de 4 sleutels in handen heeft, kan slim en gecontroleerd sturen op verdiepend leren en hogere leeropbrengsten. Dus draai de sleutels om en ontdek dat leerlingen in kortere tijd meer leren én onthouden!

Wil je het boek lezen?Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Wildeboer. Lezen Slim! De 4 sleutels voor een effectieve les Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN