Rum

Rum - Isabel Boons | Tiliboo-afrobeat.com

... een sterke drank die wordt bereid uit de bijproducten van suikerriet (met name melasse) of soms uit vers suikerrietsap of suikerrietsiroop ... Rum bestellen | Albert Heijn ... .Door fermentatie ontstaat alcohol, en door destillatie verkrijgt men dan een drank met een hoger alcoholgehalte, tussen de 65 en de 95 volumeprocent (afhankelijk van de methode). Meestal wordt de rum rond de 40 vol% alcohol gebotteld. Overproof rum: = rum met een alcoholpercentage van minstens 75%. Bijvoorbeeld strohrum. Gold rum: zitten tussen witte en bruine rum in. Gold rum heeft zijn kleur gekregen door de eiken vaten en zit qua ... Alles over rum: van oorsprong tot soorten | Gall & Gall ... . Bijvoorbeeld strohrum. Gold rum: zitten tussen witte en bruine rum in. Gold rum heeft zijn kleur gekregen door de eiken vaten en zit qua smaken tussen de lichte witte rum en zwaardere bruine rum. Rum is natuurlijk een heerlijke drank die al eeuwen internationale furore maakt! Drankgigant.nl heeft een heel breed rum assortiment neergezet om te kunnen voldoen aan de markt vraag. Momenteel hebben wij meer dan 470 rum soorten staa...

INFORMATIE

AUTEUR
Isabel Boons
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Rum.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe referentie voor elke rumliefhebber Dit boek is een ode aan de rebel onder de spirits: rum. Geen regels, geen wetten en geen opgelegde definities. Rum herbergt een schat aan kleuren, geuren en smaken - toegankelijk of complex, zacht of stevig - en de verscheidenheid is even rijk als de geschiedenis en de cultuur die deze spirit omringen. Deze gids biedt een overzicht van meer dan 600 verschillende soorten rum en deelt ze in volgens een vernieuwend smaakmodel. Zo heb je meteen een helder overzicht van de oorsprong, de smaak en het aroma. Verder lees je alles over de verschillende stijlen rum, het productie- enrijpingsproces, the perfect serve en de beste rumbars. Met alle nodige achtergrondinformatie om een echte rum aficionado te worden. Let's rumble!

Wil je het boek lezen?Rum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabel Boons. Lezen Rum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN